Imaginile durerii din Suceava. Cum arată orașul după intrarea în carantină / VIDEO

Imaginile durerii din Suceava © Captura video

Suceava este primul oraș din România care a intrat în carantină totală din cauza pandemiei de coronavirus. Miercuri, este cea de-a doua zi de când orașul se află în carantină.

În Suceava s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus din România. Din cauza pandemiei provocate de virusul ucigaș, Suceava este primul oraș din țara intrat în carantină totală.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni seara emiterea Ordonanței Militare numărul 6. Odată cu aceasta, municipiul Suceava, dar și localitățile Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei au intrat în carantină totală.

Peste 100.000 de oameni sunt acum izolați în case, iar Suceava a ajuns să arate ca un oraș fantomă. Un fotograf local a surprins imagini din prima zi de carantină, marți, 31 martie 2020.

Clipul video realizat de succevean va rămâne cu siguranță în istorie. Străzile orașului nefiind atât de pustii niciodată.

„Suceava era un oraș viu, plin de viață, cu străzile pline! Acum suntem în carantină! Să fim cu toții în linia întâi și să redăm Sucevei viața!”, spune Radu Baran, cel care a surprins aceste imagini.

Cum a ajuns Suceava „Lombardia României”

„În ultimele săptămâni, peste 100.000 de oameni au revenit în județul Suceava, din Spania sau Italia, zone cu mare număr de îmbolnăviri. Acești oameni nu au respectat regulile, nu s-au izolat la domiciliu, au umblat prin oraș.

Noi am controlat prin Poliția Locală, am sunat, ce am știut cazuri oficiale am monitorizat, dar sunt foarte multe cazuri de oameni care nu au declarat că vin din zone roșii. Oamenii ar fi trebuit să fie responsabili pentru ei, pentru oamenii din jurul lor”, a spus Ion Lungu, primarul orașului Suceava, conform stiripesurse.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro