În pandemie de coronavirus, șase tineri din Botoșani au dat o petrecere în fața blocului. Cât i-a costat toată ”distracția”

În pandemie de coronavirus, șase tineri din Botoșani au dat o petrecere în fața blocului. Cât i-a costat toată ”distracția” © botosanineews

În plină pandemie de coronavirus, șase tineri din Botoșani au decis să nu respecte regulile impuse de autorități și au dat o petrecere în fața blocului, însă nu au scăpat nepedepsiți.

Șase tineri din Botoșani au vrut să trăiască periculos și chiar dacă autoritățile au anunțat faptul că este interzisă ieșirea din case pe perioada stării de urgență, dar și întâlnirea cu alte persoane, aceștia au dat o petrece chiar în fața blocului. 

Imaginile cu tinerii care ascultat muzică și se distrau au fost publicate pe internet, iar imediat poliția s-a autosesizat și i-a sancţionat pentru nerespectarea Ordonanţei Militare 2/2020.

„Poliţiştii Biroului de ordine publică s-au sesizat din oficiu, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la faptul că mai multe persoane din cartierul de cămine Condacia, din municipiul Botoşani, nu respectă prevederile Ordonanţelor militare, prin aceea că, la data de 28 martie, au părăsit domiciliile fără a avea un motiv întemeiat, ieşind în faţa blocului unde au ascultat muzică şi au dansat. În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele din grupul respectiv, acestea fiind sancţionate atât pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea în afara locuinţei, cât şi pentru faptul că au constituit un grup mai mare de trei persoane”, a precizat Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Tinerii au fost sancționați conform Ordonanței Militare, astfel că amenda de 6000 lei sigur nu le-a picat foarte bine. Oamenii legi au hotorât să intensifice controale în zona aceea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro