În România, niște Dorei au asfaltat zăpada. Imagini ireale / VIDEO

În România, niște Dorei au asfaltat zăpada. Imagini ireale / VIDEO © Captură Video

Pentru că nicăieri nu e ca în România, imaginile zilei vin din comuna Șieu, județul Bistrița-Năsăud, acolo unde niște Dorei au asfaltat zăpada, spre uluirea omaneilor din mediul online, care au privit filmarea parcă desprinsă din filmele absurdismului.

S-a întâmplat zilele trecute, în satul Ardan, din comuna Șieu. Auroritățile au decis, dintr-un motiv sau altul, că cel mai bun moment pentru a turna asfalt a fost chiar pe timpul ninsorii. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe Facebook, acolo unde mii de oameni s-au minunat la vederea mașinii de construcție, care muncea de greu pe timpul unei ninsori intense.

„Luni 02.12.2019, ora 19.50, ninsoare, sat Ardan, comuna Șieu, Se asfaltează. Sper ca firma executantă să își asume în totalitate eventualele probleme ce ar putea apărea referitor la durata de viață a asfaltului! Locuitorii din Ardan îl așteaptă de zeci de ani. Ar fi păcat ca acum, când își văd visul împlinit, cineva să își bată joc de ei”, s-a scris în postarea de pe Facebook.

Dar ce spun autoritățile? Ei bine, primarul comunei Șieu, Ion Sebastian Cifor, a explicat că a aflat că va ninge abia seara, după ora 19.00. Însă, spune că prognozele s-au înșelat, iar muncitorii au fost surprinși de zăpadă după-amiază.

„Noi ne-am uitat pe prognoză și ne-a arătat că se strică vremea după-amiază la 19. După calculele noastre, dacă începeam la 10, până la 16-17 trebuia să terminăm”, a explicat primarul, potrivit Digi24.

Lucrările au fost sistate până la primăvară. În continuare, drumul este „ținut sub monitorizara”. În alte cuvinte, autoritățile așteaptă acum să vadă ce se întâmplă cu asfaltul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro