Încă o suspiciune de coronavirus în România. Pasagerii unui avion care a aterizat la Cluj nu se pot debarca

Încă o suspiciune de coronavirus în România. Pasagerii unui avion care a aterizat la Cluj nu se pot debarca

Încă o suspiciune de coronavirus a fost declarată în România. De data aceasta veştile rele vin din Cluj.

Un avion al unei companii poloneze care a aterizat marţi pe aeroportul din Cluj, a fost izolat complet pe pistă. Pasagerii aflaţi la bordul aeronavei nu s+au putut debarca, după ce a apărut suspiciunea că o persoană ar fi infectată cu virusul ucigător apărut în China.

Cel care a făcut anunţul este Tudorel Lupoaie, dicrector operaţional al Aeroportului Cluj. Acesta a declarat pentru Libertatea că se aşteaptă sosirea echipajelor medicale ale SMURD, Direcţiei de Sănătatea Publică, dar şi echipaje ale Poliţiei pentru a se putea face debarcarea.

Specialiştii vor face verificări pentru a se stabili dacă persoană în cauză a fost sau nu infectată cu coronavirus şi abia apoi pasagerii se vor putea debarca.

Aeroportul din Cluj a luat primele măsuri privind coronavirusul

Reprezentanţii Aeroportul Avram Iancu din Cluj au fost primii care au luat măsuri împotriva răspândirii coronavirusului. Aceştia au venit în sprijinul pasagerilor care au tranzotat aeroportul cu informaţii utile despre infecţia cu coronavirus, dar şi despre serviciile medicale oferite în aeroport.

„Aeroportul Cluj vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea materialelor informative despre coronavirus, cât şi prin serviciile medicale existente în permanenţă pe aeroportul clujean. În acest sens, în terminalele de plecări şi sosiri, la biroul de informaţii, la cabinetul medical şi în zonele ghişeelor de check-in ale aeroportului, au fost afişate mai multe anunţuri de informare şi au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucţiuni referitoare la combaterea şi prevenirea noului tip de coronavirus. Asistenţii medicali din cadrul Aeroportului Cluj oferă sprijin tuturor pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții aeroportului într-un comunicat oficial.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro