Încă un caz de coronavirus confirmat în România. O femeie din Mureș a fost infectată

Al 15-lea caz de coronavirus în România © Arhiva

Încă un nou caz de coronavirus a fost confirmat în România, bilanțul victimelor răpuse de virusul ucigaș din China a ajuns la 15. O femeie din Mureș, în vârstă de 70 de ani, a fost infectată cu Covid-19.

O femeie din centrul țării, mai exact din Mureș, este cel de-a 15-a persoană infectată cu coronavirus pe teritoriul țării noastre, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) privind situația COVID-19.

Persoana infectată se afla izolată la domiciliu de pe data de 6 martie, după ce a revenit în țară din Bologna, Italia. Ulterior, starea de sănătatea a femeii s-a agravat, fiind transpotată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj.

„Persoana se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie a.c., întrucât a revenit în țară din Italia (Ancona/ Bologna).

În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.) i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj”, conform reprezentanților GCS.

Femeia din Mureș este cel de-al doilea caz de coronavirus confirmat duminică, 8 martie. De asemenea, în România se află în acest moment 12.734 de persoane în auto-izolare.

Amintim că astăzi, 8 martie, au fost interzise evenimentele cu peste o mie de participanţi, în toată ţara. De asemenea, cursurile şcolilor unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus au fost suspendate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro