Incendiu puternic în Tulcea. Focul a cuprins mai mult case din apropiere

Incendiu puternic în Tulcea. Focul a cuprins mai mult case din apropiere

Pompierii din Tulcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a curpins mai multe case din oraş. Potrivit reprezentanţilor ISU, intervenţia este îngreunată din cauza imobilelor foarte apropiate. 

Conform ISU Tulcea, incendiul a cuprins mai multe case din oraş. Nu se cunoaste numărul imobilelor afectate, deoarece aceastea sunt lipite una de alta şi asta îngreunează destul de mult intervenţia pompierilor. La faţa locui s-a intervenit cu două autospeciale, iar până în acest moment, nu au fost descoperite victime, relatează mediafax.ro

Doi români au murit într-un incendiu uriaş, în Germania

Incendiul s-a produs în dimineaţa de 12 septembrie la un bloc din vestul Germaniei. Clădirea era veche de o sută de ani, iar focul s-a extins rapid şi au mistuit totul în jur. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar o scară din lemn ce făcea legătură cu podul s-a ars complet. În podul blocului au fost găsite carbonizate două victime. Pompierii au încercat să stabiliească dacă mai sunt şi altele, deoarece clădirea nu era foarte sigură, iar acum în urma incendiului, va risca să se prăbuşească.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro