Locuinţă în flăcări, după ce o femeie din Vaslui a lăsat mâncarea pe foc şi a adormit

Locuinţă în flăcări, după ce o femeie din Vaslui a lăsat mâncarea pe foc şi a adormit © spynews.ro

O femeie din Vaslui a fost salvată de pompierii chemaţi de vecini, care au sesizat fumul ce ieşea din locuinţa sa. Gospodina a lăsat mâncarea pe foc, a adormit şi a fost astfel la un pas de moarte.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la un apartament din Vaslui, după ce proprietara a lăsat mâncarea pe aragaz şi s-a culcat.

Incendiul a fost sesizat de vecini. Din fericire, femeia de 62 de ani a fost salvată la timp, dar a făcut atac de panică şi a avut nevoie de îngriji medicale, potrivit vremeanoua.ro.

“Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit prompt la un incendiu izbucnit pe str. Vasile Alecsandri. Proprietara apartamentului, o femeie în vârstã de 62 ani a pus mâncarea la foc pe aragaz, după care a adormit. Incendiul a fost sesizat de vecini, tot acestia anunţând şi echipele de intervenţie. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. La faţa locului au mai intervenit câte un echipaj de la Gaz Est Vaslui, respectiv E-on. Au ars bunurile din bucătărie, restul locuintei umplându-se cu fum. Proprietara a primit îngrijiri medicale, după ce a suferit atacuri de panică” au declarat reprezentantii ISU Vaslui.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest