Incendiu devastator la un club din Mamaia! Pompierii au intervenit cu nouă echipaje de stingere. VIDEO

Incendiu devastator la un club din Mamaia! Pompierii au intervenit cu nouă echipaje de stingere. VIDEO © ct100.ro

Imagini terifiante surprinse în noaptea de luni spre marţi! Puţin după miezul nopţii, la un club din nordul staţiunii Mamaia a izbucnit un incendiu de proporţii. Pompierii au intervenit de urgenţă cu nu mai puţin de nouă echipaje de stingere. 

În jurul orei 01:00, marţi, mai multe persoane aflate în zonă au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat incendiul de la fostul club Bamboo, redenumit Silence.

 Şapte autospeciale de stingere şi o autoscară au intervenit pentru lichidarea incendiului, dar pentru că focul s-a extins cu repeziciune, au mai fost chemate două autospeciale de la serviciile private de pompieri, potrivit ct100.ro.

În ciuda eforturilor pompierilor, clădirea a fost devastată complet în scurt timp. Din fericire, după căutări, pompierii au transmis că nu au fost înregistrate victime. De altfel, clubul era închis de ceva timp. 

Flăcările de la fostul club Bamboo au putut fi observate de la mare distanţă, iar mai mulţi martori au filmat incendiul violent, unii chiar Live pe reţelele de socializare. 

Potrivit informaţiilor apărute în presă, proprietarii clubului nu aveau autorizaţie pentru securitate la incendiu, ci doar avizul. De asemenea, martorii au precizat că pompierii au avut probleme cu trei dintre hidranţi, care nu funcţionau. 

Astfel, pentru alimentare a fost folosită şi apa din piscina unui restaurant din zonă, relatează digi24.ro.

Cauza izbucnirii flăcărilor este în continuare necunoscută. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro