Incendiu devastator la o hală în Hunedoara. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru stingerea acestuia

Incendiu devastator la o hală în Hunedoara. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru stingerea acestuia © replicahd

Un incendiu puternic a izbucnit la o hala industrială din județul Hunedoara. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru stingerea focului. 

Incendiu a izbucnit luni seară la o hală din localitatea Uroi. Aceasta era folosită ca depozit de gemuri termopat și profile PVV. Potrivit ISU Hunedoara, intervenția a fost foarte dificilă, iar pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ 3 ore, mai ales pentru că în zonă nu existau nici hidranți. 

„Cinci echipaje de pompieri ale Detaşamentelor Deva şi Orăştie au luptat mai bine de trei ore cu un incendiu izbucnit la un depozit industrial. Focul s-a extins la acoperişul cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Au mai fost distruse în incendiu piese de mobilier, patru metri cubi de lemn, piese de profil PVC, sticlă termoizolantă şi utilaje de lucru. Pompierii nu doar au lichidat incendiul, ci au reuşit să îndepărteze pericolul propagării focului la locuinţele învecinate. În operaţiune au fost implicate cinci maşini de pompieri cu capacitate de 9.000, 6.000 şi 2.000 de litri. Intervenţia a fost grevată de lipsa hidranţilor în zona depozitului”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, conform Mediafax.

Incendiu puternic și în Capitală, la un bloc de locuințe

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc de locuințe din strada Hatmanul Arbore, Sectorul 1. Acesta se pare că a izbucnit de la un apartament, iar ulterior s-a extins la un altul, dar și pe fațada blocului ajungând la aparatele de aer condiționat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, șapte persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro