Incendiu devastator în Tulcea. Pompierii s-au luptat 12 ore cu flăcările

Incendiu devastator în Tulcea © Arhiva

A fost alertă noapte trecută în judeţul Tulcea, după ce un incendiu devastator a mistuit o fermă întreagă.

Incendiul a izbucnit în timpul nopţii de 10 spre 11 februarie într-o localitatea din Tulcea. Alarma a fost dată chiar de unul dintre angajaţii fermei, însă până la sosirea salvatorilor flăcările s-au extins cu rapiditate.

Pompierii ajunşi la faţa locului s-au luptat mai bine de 12 ore pentru a stinge focul care a mistuit peste 3 mii de baloţi de paie, la o fermă din localitatea Baia.

Pentru că nu au mai putut face faţă flăcărilor, focul extinzându-se cu rapiditate, fiind posibilitatea de a ajunge şi la locuinţele din împrejurimi, pompierii ajunşi deja la faţa locului au mai primit sprijinul unui echipaj de la staţia din Babadag, dar şi ajutorul pompierilor voluntari din comuna Baia.

Pentru pompierii aflaţi la faţa locului, noapte de luni spre marţi a fost un adevărat coşmar. Aceştia s-au luptat mai bine de 12 ore cu flăcările imense şi abia spre dimineaţa zilei de marţi, incendiul a fost, în sfârşit, lichidat.

Din fericire, nu există victime, însă proprietarii fermei care a fost mistuită de flăcări, s-au ales cu o pagubă uriaşa. Deşi au muncit toată vară pentru a strânge furaje pentru animale şi tot ce este necesar pentru o iarnă întreagă într-o fermă, acum oamenii au rămas fără nimic. Totul a fost distrus de incendiul devastator care le-a cuprins ferma.

În următoarele ore pompierii care s-au luptat timp de 12 ore cu focul urmează să afle de la ce a pornit incendiul.

Ulterior, dacă aceştia vor descoperi că focul a fost pus intenţionat, poliţia din localitate va prelua cercetările în încercarea de a afla cine se face vinovat de acest incident.

Dacă se va ajunge la concluzia că focul a fost pus intenţionat, cel care va fi găsit vinovat va trebui să plătească pentru fapta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro