Incendiu puternic la malul mării. A ars un hotel din Mamaia

Incendiu puternic la malul mării. A ars un hotel din Mamaia © Ziua de Constanţa

Un incendiu puternic a avut loc, în miez de noapte, într-un hotel de la malul mării. Incendiul s-a produs în staţiunea Mamaia, iar toţi cei cazaţi au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat.

Incendiu la un hotel din Mamaia

Incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi pe terasa unuia dintre cele mai cunoscute hoteluri din Mamaia. Flăcările s-au propagat rapid şi au ajuns şi la restaurantul hotelului. Pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a stinge flăcările. În urma incendiului, o magazie de depozitare s-a făcut scrum.

„Ars în totalitate o magazie de depozitare, iar bucătăria a fost degradată de fum. S-a  mai degratat peretele exterior hotelului și lateralul unei autoutilitare”, a precizat ISU Dobrogea-Constanța, potrivit Ziua Constanța.

Un bărbat din Cluj şi-a incendiat maşina, live, pe Facebook

Un bărbat din Cluj s-a supărat pe autorităţile locale şi a decis să tragă un semnal de alarmă într-un fel inedit. Bărbatul şi-a incendiat propria maşină, live, pe reţelele sociale.

Bărbatul este cioban în comuna Ploscoş, iar totul s-a întâmplat luni seara. Supărat din cauza unor acţiuni ale Primăriei, bărbatul a decis să-şi incendieze maşina de faţă cu toată lumea. Astfel, a pus mâna pe telefon, a intrat live pe Facebook şi s-a filmat în timp ce i-a dat foc maşinii sale. În tot acest timp, bărbatul şi-a spus supărarea pe care o are la adresa autorităţilor locale.

"Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilierii primăriei Ploscoș și la șmecheri, la interlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare", a spus bărbatul supărat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro