Incendiu puternic în Prahova! O casă parohială a ars ca o torţă

Incendiu puternic în Prahova! O casă parohială a ars ca o torţă © prahova-news.ro

Momente de panică în Prahova! O casă parohială a luat foc. Flăcările au fost atât de puternice, încât a fost nevoie de intervenţia a trei echipaje de pompieri pentru a le stinge.

Momente de panică în comuna Poşeşti, judeţul Prahova. O casă parohială de la biserica veche din Valea Screzii a fost la un pas să ardă din temelii, în urma unui incendiu puternic.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Pentru a opri furia flăcărilor, trei echipaje de pompieri s-au deplasat pentru a stinge incendiul care s-a extins pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Chiar dacă flăcările au făcut daune în jurul lor, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Potrivit autorităţilor, incendiul nu a afectat așezământul părintelui Nicolae Tănase, acolo unde se adăpostesc mai mulţi copii.

Un bărbat din Giurgiu a murit în urma unui incendiu devastator

Moarte cumplită pentru un bărbat din Giurgiu. Omul s-a stins din viaţă, fiind carbonizat în propria casă, în urma unui incendiu.

Incendiul a avut loc în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Un bărbat de 63 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuinţă, după ce a fost victima unui incendiu. 

Trupul neînsufleţit al omului a fost descoperit pe pompieri,  în interiorul unei camere.

Incendiul ar fi izbucnit în urma amplasării necorespunzătoare a unor materiale combustibile faţă de sursa de încălzire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro