Incendiu puternic în Prahova! O cisternă plină cu carburanți a luat foc. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu puternic în Prahova! O cisternă plină cu carburanți a luat foc. Pompierii au intervenit de urgență © Arhivă

O cisternă plină cu carburanți a fost cuprinsă de flăcări în Prahova. Pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență!

Incendiul devastator a izbucnit pe Drumul Național 1. O cisternă încărcată cu 30 de tone de litri de motorină și benzină a ars ca o torță.

Flăcările au cuprins cu repeziciune o cisternă aflată pe DN1, la ieșirea din Sinaia către Bușteni, informează reprezentanții ISU Prahova. 

Potrivit Mediafax, cisterna era plină cu 30 de litri de carburanți.

În momentul de față există scurgeri de ulei pe partea carosabilă. Pentru a stăpâni furia flăcărilor au intervenit 3 echipaje de stinge. În același timp, la fața locului s-a deplasat și unul de prim ajutor. 

Șoferul și ceilalți colegi din trafic s-au mobilizat înainte ca salvatorii să ajungă, folosindu-se de extinctoare pentru lichidarea flăcărilor. Astfel, pompierii acționează acum doar pentru a răci cisterna și pentru a asigura măsurile specifice.

„Există scurgeri de ulei pe carosabil. La fața locului au fost mobilizate 3 echipaje de stingere și unul de prim ajutor. Până la sosirea echipajelor de pompieri, șoferul împreună cu participanții la trafic au acționat cu extinctoare pentru lichidarea incendiului. Pompierii acționează doar pentru răcirea cisternei și asigurarea măsurilor specifice”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro