Incendiu puternic la Baia Mare! Zeci de copii au fost evacuați

Incendiu puternic la Baia Mare! Zeci de copii au fost evacuați © ziarmm.ro

Clipe de panică la Baia Mare. Un incendiu uriaş a izbucnit la Casa de Cultură. În urma incidentului devastator, zeci de copii au fost evacuaţi din clădirea cuprinsă de flăcări.

Incendiul s-a produs marți la Casa de Cultură din Baia Mare. În total, aproximativ 40 de persoane au fost evacuate. 34 de copii şi şase adulţi de urgenţă au ieşit din clădire, pentru ca viaţa lor să nu fie pusă în pericol.

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Maramureș, au intervenit cinci echipaje, două ambulanţe şi un EPA SMURD.

Flăcările au cuprins imediat zona, iar în urma incendiului au ars mai multe panouri publicitare.

„S-a intervenit cu cinci echipaje, un EPA SMURD şi două ambulanţe. Din primele informaţii, pe care le avem este vorba despre câteva panouri publicitare care s-au aprins. Facem precizarea că 34 de copii şi 6 adulţi s-au autoevacuat. Părinţii îşi aşteptau copiii afară, lângă clădire şi au văzut fumul, care ieşea din faţa intrării principale. Aceştia i-au anunţat şi i-au scos din clădire pe toţi.”, a declarat Oana Gonczi-Alexa, purtător de cuvânt ISU Maramureș. 

Deocamdată nu a fost stabilită cauza izbucnirii incendiului, însă din fericire, acesta a fost stins cu succes de pompieri, potrivit ziarmm. 

“Între panourile publicitare, de pe faţadă şi perete, era un cablu electric defect care alimenta un consumator din clădire. Deocamdată atât vă putem spune cu privire la cauzele care au dus la producerea incendiului.”, a mai spus Oana Gonczi-Alexa, purtator de cuvant ISU Maramures, potrivit sursei menţionate anterior.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro