Incident ciudat într-o comună din Ialomița. O femeie a căzut în toaleta cabinetului medical

Incident ciudat într-o comună din Slobozia. O femeie a căzut în toaleta cabinetului medical © Arhivă

Un incident bizar a avut loc într-o comună din Ialomița. O femeie, în vizită la un cabinet medical, a căzut în toaletă, după ce aceasta efectiv s-a rupt.

O femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Balaciu, județul Ialomița, s-a trezut cu o surpriză extrem de neplăcută. A mers într-o vizită la doctor, moment când au trecut-o, să zicem, nevoile biologice.

Femeie căzută în WC, la cabinetul medical.

Potrivit independentonline.ro, femeia venise la cabinet pentru un simplu consult. La un moment dat, s-a dus la toaletă, care se afla în curtea cabinetului modical. Din senin, podeaua pur și simplu s-a rupt sub ea, iar victima a căzut în vasul de WC.
Chiar rudele femeii au scris despre acest incident.

„(...) mama mea a mers la wc, da, da, ăla vechi de 30 de ani şi s-a rupt, mama mea a căzut în wc, fraţilor, a zbierat cât a putut, a auzit o cineva, au anunţat oamenii şi doctorul să vină, să o scoată (...)”, se arată în postarea făcută pe rețelele de socializare.

Se pare că toaleta din curte este veche de peste 30 de ani, așa că mică e surprinderea că un astfel de „miracol” a putut fi posibil.

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă cazul a stârnit intens opinia publică.

Contactat telefonic, primarul din Balaciu a spus că toată situația a fost exagerată și că oamenii „s-au agitat de pomană”. A anunțat și că au făcut demersuri să se repare locul unde s-a stricat toaleta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro