Incident șocant în Moldova. Un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau fosta soție și copilul lor de trei ani

+3 click pentru
galerie

Incident șocant în Moldova. Un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul în care se aflau fosta soție și copilul lor de trei ani © echipa.md

Incident șocant în Moldova, chiar de Noul An. Un bărbat a intrat din plin în mașina în care se aflau fosta soție și copilul lor, de numai trei ani. Autoturismul s-a transformat practic într-un morman de fiare, iar femeia și fiul ei au ajuns de urgență la spital.

O femeie și un copil de trei ani au ajuns la spital, după ce au fost izbiți din plin de mașina la volanul căreia se afla fostul soț al femeii. Totul s-a întâmplat în timp ce aceasta se ducea către petrecerea de Revelion, scrie echipa.md.

Accident șocant, chiar de Revelion

Potrivit primelor informații, este vorba despre o femeie de 37 de ani din Ungheni, care se deplasa spre Chișinău alături de fiul ei, în vârstă de 3 ani. Urma să se distreze alături de nașii de cununie, însă totul a luat o întorsătură șocantă, atunci când mașina ei a fost izbită din plin, chiar de autoturismul condus de fostul soț.

Femeia a ajuns la spital în stare gravă, cu coloana vertebrală fracturată. Și copilul celor doi are nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unor rude de-ale femeii, aceasta se afla în proces de divorț cu bărbatul care, spun acestea, a tot amenințat-o în ultima perioadă.

„În ultima perioadă a amenințat-o de mai multe ori, iar ieri a aflat că se duce la Chișinău cu nașul său și a urmărit-o, iar pe traseu a provocat accidentul intenționat”, a declarat sursa.

După ce a provocat accidentul, bărbatul a fugit de la fața locului, însă a fost prins câțiva kilometri mai departe, în timp ce mergea pe jos pe marginea carosabilului.

Omul a fost reținut și le-a spus polițiștilor că nu-și amintește nimic din cele întâmplate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro