Incident tragic în Argeș. O fetiță de numai nouă ani a murit după ce a ieșit la plimbare pe role

O fetiță de numai nouă ani a murit după ce a ieșit la plimbare pe role © Pixabay

Un incident tragic a avut loc în Ștefănești, județul Argeș. O fetiță de numai nouă ani a murit după ce a căzut, plimbându-se cu rolele, și și-a lovit grav la cap. 

Iustina Vulpe, o fetiță de numai nouă ani și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. Copila, elevă în clasa a III-a la Școala Gimnaziala Constantin Brâncoveanu din Ştefăneşti, a ieșit la o plimbare pe role, alături de o altă prietenă, în vârstă de 12 ani, și nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat. Într-un moment de neatenție, fetița s-a dezechilibrat, a căzut în mijlocul străzii, lovindu-se grav la cap. 

Prietena sa a alertat familia, care a apelat de urgență la numărul unic de telefon 112 pentru a cere ajutor. Medicii ajunși la fața locului au transportat-o imediat pe micuță la spital, însă, din cauza faptului că starea sa de sănătatea era un extrem de gravă, copila a fost dusă la Secţia Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Acolo, fetița de numai nouă ani a fost supusă unei intervenții neurochirurgicale, însă, din păcate, la scurt timp de la operație, pacienta a murit.

Acum, în urma sa, Iustina a lăsat doi părinți îndoliați și răpuși de durere, dar și colegi și profesori devastați. În urma tragediei, directoarea școlii la care învăța copila a postat un mesaj de condoleanțe în mediul online. 

„Școala Gimnaziala Constantin Brâncoveanu anunță cu regret trecerea în neființă a elevei Vulpe Iustina. Sincere condoleanțe familiei!” a scris directoarea unităţii de învăţământ, scrie curier.ro. 

Acum, în acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro