Incredibil! Un bărbat le-a furat mașina polițiștilor care îl audiau

Incredibil! Un bărbat le-a furat mașina polițiștilor care îl audiau © Arhiva

Un bărbat din Mehedinți a dat dovadă de un tupeu fantastic. Individul a furat fix mașinilor care îl audiau, chiar sub nasul oamenilor legii.

Bărbatul a profitat de faptul că polițiștii nu erau atenți și a plecat cu autospeciala polițiștilor, chiar din curtea secției. Individul este cunoscut drept un hoț de profesie și în trecut chiar s-a dat drept bodyguardul unei cântărețe și a fugit cu o mașină. 

După ce a fost reținut de polițiști, tot pentru mai multe furturi, și dus la secție, bărbatul le-a spus că vrea să meargă afară să fumeze. Acesta a profitat de neatenția acestora și a fugit cu mașina, din curtea unei secții de poliție din Mehedinți. N-a avut prea mare noroc și a fost prins la scurt timp de oamenii legii. Aceștia l-au dus, din nou, la secție pentru audieri și urmează să răspundă penal pentru faptele sale, scrie observator.tv. 

Incident similar, la Cluj

De această dat, protagonistul unei întâmplări incredibile a fost un tânăr de 21 de ani din Cluj. Acesta are, cu siguranță, ce să le povestească apropiaților. Tânărul a ajuns la secție de poliție după ce a încercat în realitate ceea ce, cel mai probabil, a văzut în jocurile video de acțiune. Acesta a furat o maşină, deşi proprietarul se afla la volan. Cum a reușit? Destul de simplu, am putea spune. A urcat pe bancheta din spate și, după ce șoferul a coborât din mașină pentru câteva minute și a lăsat cheile în contact, s-a strecurat pe locul din față și a demarat în trombă. Ghinioul a fost că a fost prins în scurt timp de polițiști și dus la secție. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro