Incredibil! Un preot din Bacău a ținut moarta în fața bisericii pentru că era prea săracă

Decedata tinuta afara © Facebook

Unei femei dintr-o comună din Bacău i-au fost refuzate funeraliile din biserică, pe motiv că este prea săracă. Bărbatul acesteia a primit același "tratament", decedând înainte cu două zile față de soția lui. 

O fotografie în care apare sicriul în care este așezată femeia, pus pe două scaune, în fața bisericii, s-a viralizat imediat pe Facebook. Internauții s-au scandalizat și au distribuit rapid postarea, aflând ulterior că femeia nu a fost primită în biserică, pe motiv că este prea săracă și nu își plătise taxele pentru locașul de cult. 

"Creștină Ortodoxă moartă, ținută afară pe scaune pe motivul ca era săracă... 😢😢😢 Decedata se numește, Maricica Spataru, este din satul Filipesti, județul Bacău și în urmă cu două zile soțul ei a avut parte de același refuz din partea conducerii parohiei pentru a fi primit în biserică...", a scris cineva pe Facebook.

Se pare că decizia de a nu o primi pe femeie în biserică nu îi aparține preotului, ci unei femei pe nume Tica, cea care vinde lumânări în biserică, scrie observator.tv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro