Incredibila poveste de dragoste a unui luptător MMA ajuns în scaun cu rotile! Imagini emoţionante

+7 click pentru
galerie

Un cunoscut luptător de MMA și intructor de fitness trăiește o dramă cumplită după ce a ajuns țintuit într-un scaun cu rotile ca urmare a unui accident rutier. Cu toate acestea, destinul nedrept al sportivului de 24 de ani scoate la suprafață o poveste de dragoste ca în filme.

Sportivul timișorean Alex Fotoc a fost, la finele anuli trecut, victima unui accident rutier în urma căruia a suferit un traumatism cranio cerebral. Internat la Spitalul Județean din Timișoara, Alex a fost infectat cu niște bacterii, fapt pentru care, inițial, a fost refuzat de majoritatea centrelor de recuperare, iar prietenii acestuia, majoritatea sportivi de performanță, au început să strângă bani pentru tratarea acestuia în străinătate, suma necesară ridicându-se la peste 150.000 de euro.

Pe fondul acestei tragedii, a ieșit, însă, în evidență, povestea de dragoste dintre Alex Fotoc și logodnica sa, Diana. Tânăra a rămas lângă Alex, iar mesajele și imaginile cu cei doi, postate de ea pe un site de socializare, sunt absolut înduioșătoare.

Diana s-a pozat lângă iubitul, întins pe patul de spital, imagine la care a ataşat, în limba engleză un mesaj prin care anunță că "a ales și va alege la fel de încă un milion de ori".

În același timp, tânăra își sărută iubitul aflat în scaun, mutilat de boală, în vreme ce acesta abia o poate atinge cu mâna. "Credeam că o astfel de iubire există doar in filme... El, 24 de ani, luptător, are un accident grav... din decembrie, starea lui este critică, dar iubita lui i-a rămas mereu alături... La vocea ei reacţionează, ea îl stimulează, ea îl iubește poate pe zi ce trece din ce în ce mai mult", a scris, pe un site de socializare, o prietenă a celor doi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro