Înfiorător! Cum a murit patroana unei pensiuni din Bucovina de coronavirus. Mesajul sfâșietor al fiului său: „Sursa infectării mamei au fost cadrele medicale”

Înfiorător! Cum a murit patroana unei pensiuni din Bucovina de coronavirus. Mesajul sfâșietor al fiului său: „ Sursa infectării mamei au fost cadrele medicale” © Facebook

Coronavirusul nu are milă de nimeni! Cu puțin timp în urmă, patroana unei pensiuni s-a stins din viață din cauza infectării cu COVID-19. Iată ce mesaj sfâșietor a postat fiul acesteia, după moartea femeii!

Virusul ucigaș din China continuă să ia vieți și în țara noastră. Patroana unei pensiuni turistice din Bucovina a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Moartea sa a lăsat în urmă regrete adânci în sufletele apropiaților și prietenilor, care și-au exprimat durerea prin numeroase mesaje postate pe rețelele de socializare.

Una dintre cele mai afectate persoane este fiul femeii, care după scurtă vreme de la deces a postat un mesaj cutremurător pe Internet.

„MAMA s-a dus... MAMA era farul nostru, fără care, noi cei rămași va trebui să orbecăim prin aceste vremuri tulburi. MAMA era doar un om simplu, care a știut doar să muncească și să ajute pe alții. A dat dovadă de o modestie și un bun simț ieșite din comun.... Bun simț care, de multe ori mă scotea din minți... Întotdeauna și-a asumat lucrurile și a încercat să împace pe toată lumea. A pus mai presus de interesul propriu, rezolvarea problemelor altora. Cunoscându-te, știu că ai ales să ne părăsești și să lași locul liber unui alt pacient, care avea mai multe șanse. Știu că ai ales să ne părăsești, pentru ca să ne scutești de calvarul așteptării veștilor privind starea ta”, așa și-a început mesajul băiatul patroanei din Bucovina.

În continuare, bărbatul a povestit că la înmormântare au participat doar 8 persoane, ținând cont de măsurile impuse în perioada pandemiei de coronavirus.

„Mulțumim sistemului sanitar românesc pentru că a îndeplinit una din ultimele dorințe ale MAMEI; și-a dorit o înmormântare discretă și restrânsă. Fără acest sprijin, nu am fi reușit. Ar fi fost imposibil să limităm accesul la înmormântare al tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o. Așa, am fost doar opt...”, a continuat bărbatul.

Acesta a mărturisit că mama lui a fost internată la spitalul din Suceava cu pneumonie, însă la externare, după 11 zile, a ieșit infectată cu COVID-19. Conform spuselor sale, la internare, femeia a fost testată pentru coronavirus, dar rezultatul a ieșit negativ.

„Sistemul sanitar românesc ....Un sistem îngenuncheat, el însuși bolnav. Așa a fost posibil ca MAMA să intre în Spitalul Județean Suceava cu pneumonie și să iasă după 11 zile de la internare cu virusul ăsta nenorocit, intubată și ventilată mecanic. Sistemul sanitar românesc, guvernat de clasa politică, a reușit, într-un timp fantastic de scurt, să înlocuiască golul din stomac pricinuit de durerea profundă cauzată de pierderea MAMEI, cu frustrări, dispreț și ură. Aceste gen de sentimente nu își au locul într-o societate normală, însă societatea în care trăim este o JUNGLĂ, junglă în care, cei care guvernează sistemul sanitar românesc sunt leii și noi, ceilalți, zebrele. Numai că peste noapte, ACESTE ZEBRE S-AU TRANSFORMAT ÎN HIENE. Iar aceste hiene, martore ale tragediei, nu vor avea liniște până când vinovații nu vor plăti. Trebuie să plătească, și nu doar cu funcția, pentru fiecare deces determinat de nepăsare, neștiință și incapaciatatea de a gestiona lucrurile. S-a spus în spațiul public că MAMA a fost sursa infectării Spitalului Județean Suceava. RUȘINE! Trebuie știut, că MAMA a fost testată la internare iar rezultatul a fost negativ. Trebuie știut că înainte de internare, MAMA a interacționat cu multă lume și până astăzi, 26.03.2020, la 16 zile de la prima testare, nimeni nu are vreun simptom. Câtă vreme nu toți pacienții au fost testați la internare iar personalul medical a interacționat cu aceștia fără o minimă protecție, ca să nu mai vorbim de o protecție adecvată pentru protecția față de coronavirus, cum s-a ajuns la concluzia că MAMA a fost sursa infectării spitalului???”, a mai spus bărbatul.

Tot el susține că sursa infectării cu coronavirus mamei sale au fost cadrele din unitatea medicală, din motiv că acestea nu s-au protejat.

„Cred cu tărie că sursa infectării MAMEI au fost cadrele medicale, care, fără să vrea și fără să aibă posibilitatea de a se proteja, i-au făcut cadou virusul... Unii ar putea spune, ce mare lucru, nu e prima mamă care s-a prăpădit. Perfect de acord. Altii ar putea spune, desigur, acesta este ciclul vieții și nu scapă nimeni. Din nou de acord. NUMAI CĂ, NU AȘA. Nu alții trebuiau să decidă destinul MAMEI și a multor altora, aflați în aceeași situație. Se știa despre acest cumplit virus de anul trecut. Doar că în România, prioritățile sunt altele...Suntem surprinși și evident nepregătiți, de orice ninsoare sau furtună de vară. Ce să mai vorbim despre o pandemie de această amploare...”, a scris fiul patroanei pe Facebook.

Mesajul tulburător a continuat cu o destăinurie sfâșietoare. Bărbatul a povestit că și-a vizitat mama la cimitir și a fost copleșit de liniștea apăsătoare în care a găsit-o.

„Am fost dimineață la cimitir MAMĂ, să văd ce faci, cum te simți.... Era atâta liniște... liniștea aceea după care tânjeai. Ai fi putut însă să ai această liniște acasă, cu noi. Ai fi putut, dar alții au făcut ca lucrurile să stea altfel...”, a mai scris acesta.

Acesta a adăugat o fotografie cu mama sa, în dreptul căreia a continuat: „Acesta era locul preferat al MAMEI din bucătăria restaurantului, locul de unde monitoriza acțiunile angajaților, astfel încât toată lumea să fie mulțumită ...”.

Bărbatul a ținut să mulțumească salvatorilor de la SMURD care au transportat-o pe cea care i-a dat viață de la Suceava la Iași și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sfânta Parascheva" Iași  pentru munca lor.

„Mulțumim din suflet echipei SMURD, care a transportat-o pe MAMA de la Suceava la Iași și care, cu riscul infectării, pe timpul transferului au salvat-o de două ori. Mulțumim din suflet cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sfânta Parascheva" Iași pentru că au luptat până în ultimul moment s-o salveze pe MAMA. DOAR ASTFEL DE ACȚIUNI NE MAI DAU SPERANȚĂ, CĂ VIITORUL ACESTEI ȚĂRI VA FI UNUL MAI BUN. Mulțumim din suflet și tuturor acelora care ne-au trimis mesaje de încurajare și au fost alături de noi. DUMNEZEU SĂ TE IERTE ȘI SĂ TE ODIHNEȘTI ÎN PACE, DRAGA MEA MAMĂ!”, a încheiat bărbatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro