Infirmiera care s-a bătut cu un paznic în fața unui spital din Timișoara, declarații halucinante: „Am degetul rupt”

Infirmiera care s-a bătut cu un paznic în fața unui spital din Timișoara, declarații halucinante: „Am degetul rupt” © captură video

Scene incredibile petrecute în fața Spitalului Județean din Timișoara. O infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie chiar la intrarea în unitatea spitalicescă, de la un motiv absolut banal. Acum, la doar o zi de la întâmplarea șocantă, femeia și-a făcut curaj și a vorbit despre cele petrecute. 

O infirmieră de la un spital din Timișoara și un paznic au pornit un scandal monstru, ca la ușa cortului. La numai o zi de la întâmplarea halucinantă, femeia a făcut primele declarații despre cele întâmplate, pentru stirileprotv.ro. 

„M-am dus şi i-am zis de ce a vorbt urât cu fata, fiindcă vorbeşte foarte urât şi înjură foarte mult paznicul ăla. Nu sunt singura singura persoană cu care a avut probleme, doar că cu mine a sărit şi la bătaie. Am degetul rupt de la mâna stângă, inelarul” a spus infirmiera, pentru sursa citată. 

Femeia s-a enervat teribil atunci când paznicul i-a spus că fiica sa nu are voie să intre în instituție, după terminarea orelor de vizită. Cei doi au început să se certe, însă conflictul a degenerat rapid și au început să se lovească fără rețineri, în fața bolnavilor, dar și a personalului medical.

Polițiștii au fost sesizați la fața locului, iar pe numele celor doi a fost deschis dosar penal pentru loviere și alte violențe. Ambii au depus plângeri unul împotriva celuilalt, scrie tion.ro.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro