Înmormântare cu zeci de oameni și lăutari la Onești, în plină pandemie de coronavirus / VIDEO

Înmormântare cu zeci de oameni și lăutari la Onești, în plină pandemie de coronavirus © Captura video

România se află în plină pandemie de coronavirus, intrând de luni în carantină. Chiar și așa, zeci de oameni și lăutari din Onești, au traversat orașul pentru a conduce un membru al familiei pe ultimul drum.

În ciuda restricțiilor ce au fost impuse de autorități, România aflându-se în plină pandemie de coronavirus, la Onești a avut loc un eveniment public.

O înmormântare cu lăutari și zeci de oameni a avut loc chiar în centrul orașului. Fără frică de coronavirus, familia, rudele și prietenii s-au adunat pentru a-și conduce mortul pe ultimul drum. Acest lucru s-a întâmplat la Onești, în ciuda restricțiilor impuse de autorități. Printre restricțiile impuse se numără și anularea evenimentelor publice ce adună mai mult de 50 de persoane.

Cortegiul funerar și zeci de oameni au traversat întregul oraș, fără ca oamenii legii să intervină.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse de persoanele care locuiesc în Onești. Oamenii au fost de-a dreptul șocați de cele văzute.

Una dintre persoanele care a asistat neputincioasă la cele întâmplate, a filmat totul, apoi a urcat imaginile și pe rețelele de socializare. Locuitorii din Onești, dar și alți mulți internauți s-au arătat de-a dreptul revoltați de cele văzute.

Pe lângă faptul că familia celui decedat nu trebuia să facă un eveniment atât de mare și mai ales prin tot orașul, oamenii s-au arătat revoltați și pe autorități. Evenimentul a avut loc fără ca oamenii legii să intervină în vreun fel.

"Unde o fi poliția comunitară? Ne merităm soarta, suntem de plâns! Nu respectăm reguli elementare, care trebuiesc respectate în acest moment!", "Poliția locală doarme?Autoritățile locale se supără când spunem că sunt plătiți din banii noștri și nu fac nimic pentru comunitate. Acum să vedem cu câți bani ne facem la buget de la amenzi?", sunt doar câteva dintre zecile de mesaje adăugate la filmarea postată pe o pagină de socializare, conform observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro