Mormântul lui Marcel Lepa, acoperit de un munte de flori. Criminalul polițistului din Timiș a fost înmormântat. VIDEO

Mormântul lui Marcel Lepa, acoperit de un munte de flori. Criminalul polițistului din Timiș a fost înmormântat. VIDEO © spynews.ro

Joi, Ionel Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, a fost înmormântat. Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe cel care, după ce i-a luat viața ofițerului, s-a spânzurat chiar în închisoare.

Marcel Lepa a fost condus pe ultimul drum la Lugoj, acolo unde zeci de persoane au venit cu brațele pline de flori. Un munte de coroane s-a depus deasupra mormântului, așa cum se vede și în imagini.

Marcel Lepa a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii tipice sinucigașilor, oficiată de un singur preot, conform Observator. Cu doar două zile, sicriul cu trupul lui Lepa a fost refuzat de capela cimitirului unde își doarme acum somnul de veci.

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Vineri, a fost arestat pentru 30 de zile. Luni a fost găsit spânzurat.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro