Înregistrare bombă cu mama Elodiei! Ce spune aceasta despre avorturile avocatei dispărute

+4 click pentru
galerie

În ultimele zile au apărut tot felul de informaţii care se presupun a veni din dosarul celei mai controversate dispariţii din istoria României. S-a scris că anchetatorii ar fi găsit urme de sânge care ar fi provenit de la un presupus avort pe care l-ar fi făcut Elodia.

Contactată de reporterii Antena Stars, mama Elodiei a făcut dezvăluiri în premieră şi în exclusivitate. Aceasta a declarat că e imposibil ca aceasta variantă să stea în picioare, căci fiica ei sub nicio formă nu ar fi făcut întrerupere de sarcină. Nu de alta, dar avocata pe care o caută o Românie întreagă ar fi fost dornică să devină mamă şi nu ar fi făcut un astfel de gest necugetat.

"Sunt nişte chestii foarte murdare. Eu nu ştiu de unde au ieşit aşa prostii. Sunt bancuri şi prostii scoase de Maria Vasii. Nu există aşa ceva! Au fost pete de sânge peste tot. De la sângele Elodiei, de la crima pe care a făcut-o. Nici nu s-a întâmplat aşa ceva. A fost prima oară când a putut să facă un copilaş. Se căznea să facă. Nu să facă aşa ceva. După 11 ani încearcă să îmi denigreze fiica", a declarat mama Elodiei pentru Antena Stars. Mai mult decât atât, întrebată despre nepoţel, femeia a spus că nu l-a mai văzut de mult, căci familia lui Cristian Cioacă nu o lasă să se apropie de el: "Nu am cum să îl văd. Îl sminteşte la cap cu tot felul de chestii. La mintea lor... la familia lor... sunt în stare de orice. Îi spun că eu sunt de vină că tăticul lui e în închisoare. Nu am fost curând. Am fost mai de mult. Că e interzis".

S-a decis să redeschidă dosarul

La 11 ani de la dispariţia Elodiei, mama celebrei avocate a luat o decizie importantă. Aceasta doreşte cu ardoare să schimbe verdictul dat de judecători şi să redeschidă dosarul: "Mai bine mergeţi la penitenciar. Să îi luaţi interviu. Trebuia închis pe viaţă. O să redeschidem proces. Ca să îl învăţăm minte. Să ispăşească pe viaţă. Să nu mai vadă lumina soarelui. Rănile nu se vindecă niciodată".

Declaraţiile înregistrate ale mamei Elodiei, dar şi motivele pentru care femeia contestă concluziile procurorilor le puteţi asculta, în exclusivitate, astăzi, la Antena Stars, la Star Magazin, jurnalul prezentat de Laura Micovschi!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro