Întâlnire emoţionantă la Arestul Central! Sorina Pintea a fost vizitată de soţ

Întâlnire emoţionantă la Arestul Central! Sorina Pintea a fost vizitată de soţ © Captură Video

Sorina Pintea a primit vizita soţului, starea ei psihică fiind foarte şubredă după arestare.

Ovidiu Goga, soţul fostului ministru al Sănătăţii, nu a oferit prea multe detalii la ieşirea pe poarta Arestului Central, însă a spus doar că starea de sănătate a Sorinei Pintea nu este tocmai una bună.

Sorina Pintea a stat de vorbă două ore cu soţul ei. Până acum, ea a primit două vizite de la familia ei, dar a avut întâlniri şi cu avoţatii săi. Ei se pregătesc pentru atacarea măsurii arestării preventive la care a fost supusă fostul ministru.

Sorina Pintea stă singură în celulă, iar un medic îi verifică periodic starea de sănătate. Ea a fost scoasă ieri din arest, pentru a treia oară, pe motiv că se simţea foarte rău. Ea a fost transportată cu o maşină a Poliţiei la clinica Ministerului de Interne, unde a fost consultată de un medic neurolog.

Apariţia şocantă a Sorinei Pintea, motiv de anchetă

În urmă cu ceva timp, Sorina Pintea a declarat că suferă de o boală autoimună. Medicii au decis însă că ea poate să îşi continue tratamentul în spatele gratiilor. 

Totuşi, prima apariţie de după arestare a lansat nişte semne de întrebare.

"Am să discut cu ministrul de Interne. Nu putem încătuşa persoane bolnave care nu prezintă risc.", a declarat ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Şi ministrul de Interne a reacţionat la imaginile şocante.

"Am dispus şefului Poliţiei Române să facă o verificare pentru modul de acţiune al poliţiştilor în acest caz. Am dispus şi Direcţiei Medicale să facă un control la tot ce ţine de avizul medical pe care responsabilii care răspund de sănătatea deţinuţilor l-au dat. Să vedem dacă l-au dat în mod coordonat, corect şi legal.", a spus Marcel Vela.

Sorina Pintea este acuzată de luare de mită, în valoare totală de 35.000 de euro. Vineri urmează ca judecătorii Curţii de Apel Bucureşti să dezbată cererea Sorinei Pintea prin care cere o măsură mai blândă, în locul arestului preventiv.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro