Interlop celebru, umilit de românul care a terorizat Marea Britanie / S-a lăsat cu dosar!

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai vocali interlopi din România a fost pus cu botul pe labe de românul care speriat Marea Britanie şi, de frică, a luat o decizie neaşteptată.

Interlopul Simone, care se dă mare şi tare pe internet, s-a transformat în mieluşel după ce a fost ameninţat de Strugurel Lingurar (foto jos), românul devenit celebru în UK după ce şi-a incendiat autoturismul live pe Facebook şi a aruncat 5.000 de euro pe stradă.

Speriat, interlopul Simone a uitat că este şmecher şi că are muşchi de oţel şi s-a dus glonţ la Parchet, unde a depus o plângere pentru ameninţare. Recent, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor, iar Strugurel Lingurar este aşteptat să dea explicaţii la bară, pe 23 martie.

Strugurel Lingurar a ajuns în atenţia autorităţilor din Marea Britanie după ce, anul trecut, şi-a incendiat autoturismul şi a transmis totul live pe Facebook. Recent, Lingurar a fost condamnat să achite o amendă în valoare de 400 de euro, precum şi costurile ridicării resturilor autoturismului, aproximativ 160 de euro.

Avocatul românului a declarat că Strugurel Lingurar s-a întâlnit de mai multe ori cu amanta sa în acea maşină şi, pentru a-i arăta soţiei sale că regretă cele întâmplate, a incendiat autoturismul. Judecătorul a considerat că gestul făcut de Lingurar este bizar şi prostesc şi a decis să-i dea o lecţie, explicând că exista riscul ca rezervorul autoturismului să explodeze şi totul să se transforme într-o tragedie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro