Interlopul care a comandat un atentat cu bombă a explodat în puşcărie / Cine l-a "aprins" pe mafiot!

+3 click pentru
galerie

Condamnat la 15 ani de puşcărie fiindcă a organizat un atentat cu bombă, interlopul Puiu Mironescu a declanşat un adevărat război împotriva autorităţilor.

Interlopul Puiu Mironescu, pe numele său real Dumitru Ioan Mironescu, a deschis aproape 60 de procese împotriva unor instituţii alte statului, declarându-se nemulţumit fie de condiţiile de detenţie, fie de faptul că nu a putut să voteze, fie de deciziile luate de conducerea penitenciarului în care îşi ispăşeşte pedeapsa. Astfel, interlopul a deschis zeci de procese împotriva şefilor puşcăriei, a statului român şi a unor judecători, solicitând despăgubiri morale. În alte câteva pocese, Mironescu a solicitat liberarea condiţionată, invocând faptul că a devenit un om mai bun şi se poate întoarce în societate. Iar pentru a-i impresiona pe judecători, mafiotul a susţinut că merge des la biserică, participă la recenzii de cărți și activități sportive şi s-a apucat chiar şi de o facultate, în puşcărie.

Puiu Mironescu a mai avut un conflict cu oficialii penitenciarului, în 2016, după ce nu i s-a permis să participe, chiar și sub escortă, la înmormântarea mamei sale. Puiu Mironescu a fost condamnat la 15 de închisoare pentru terorism, după ce ar fi pus doi oameni de-ai săi să monteze o bombă sub mașina principalului său rival din Piatra Neamț, Bogdan Mararu, în noaptea de 10 spre 11 ianuarie 2013. Conform DIICOT, mașina era parcată la o distanță de un metru și jumătate de blocul în care locuia Mararu, într-o zonă unde se afla și sediul Direcției de Finanțe, Spitalul Județean, două biserici și o bancă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro