Interlopul care a încercat să-l asasineze pe Nuţu Cămătaru a fost găsit mort! Detalii şocante

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, care a comandat înjunghierea lui Nuțu Cămătaru, a murit în pușcărie.

Cunoscut și ca "Regele cocalarilor", Iancu Trandafir era cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși infractori din sectorul 2. Acesta a trăit aproape toată viața în pușcărie, unde s-a impus, în special, prin violență. Potrivit unor surse judiciare, la un moment dat, Trandafir a avut, în închisoare, un conflict și cu frații Nuțu și Sile Cămătaru, pe care încerca să-i domine. Inițial, Trandafir ar fi pus un "locotenent" să-l atace pe Sile în toaletă. Acțiunea s-a dovedint un eșec total, în condițiile în care Sile Cămătaru a reacționat imediat și l-a bătut măr pe omul lui Trandafir. Ulterior, același Trandafir a pus un alt pușcăriaș să-l înjunghie pe Nuțu Cămătaru în instanță, în condițiile în care amândoi aveau proces în aceeași zi și în aceeași sală de judecată.

Nici de aceastră dată lui Trandafir nu i-au ieșit socotelile, în condițiile în care asasinul a fost percheziționat înainte de a ieși din închisoare, iar arma albă a fost confiscată. Recent, deținutul Iancu Trandafir s-a simțit rău și a fost internat, de urgență, la Spitalul Penitenciar Rahova. Nu după multă vreme, acesta a fost găsit mort, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită de legiști, în urma analizelor de laborator.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro