Interlopul implicat în dosarul Caracal, suspectat de fapte grave! A intrat în vizorul ofiţerilor anticorupţie

+3 click pentru
galerie

„Codiţă”, afaceristul controversat la care a apelat şeful din poliţie, pentru a da o mână de ajutor în dosarul Caracal, are probleme mari.

Numele bărbatului care este etichetat drept un interlop influent, cu legături la nivel înalt, apare într-un denunţ destinat ofiţerilor anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne, fiind suspectat că ar fi beneficiarul unor contracte „cu dedicaţie”. „Codiţă” este acuzat de un denunţător că ar fi încheiat contracte dubioase cu instituţii publice, aşa că în viitorul apropiat este posibil să dea cu subsemnatul şi să fie vizitat de procurori, pentru a-i fi verificate documentele buclucaşe.

Remus Rădoi - interlopul devenit consilier al Poliţiei Române, la care şeful IPJ Olt a apelat pentru a ajuta la identificarea răpitorului Alexandrei Măceşanu, ofiţerul oferindu-i informaţii clasificate, din dosar – a deschis, recent, mai multe procese împotriva Poliţiei Române, în care a solicitat anularea unor sancţiuni contravenţionale. Apelul în unul dintre dosare a fost introdus de Codiţă chiar pe 26 iulie, a doua zi după ce ofiţerul Nicolae Alexe îi oferise detalii din dosarul de la Caracal, respectiv maşina cu care fusese răpită Alexandra Măceşanu, numărul de la care adolescenta a sunat la 112 şi numărul de la care a primit un apel mama victimei. Băiat fin, Codiţă i-a trimis pe “sticleţi” să o caute pe Alexandra la două adrese false, la nişte duşmani de-ai lui, iar capetele luminate din poliţie au pierdut, astfel, timp preţios.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro