Interlopul Oacă a fost trimis în judecată! În dosar a fost implicat şi poliţistul care a păzit poarta lui Dincă

Interlopul Oacă a fost trimis în judecată! În dosar este implicat şi poliţistul care a păzit poarta lui Dincă © arhivă

Interlopul Nicuşor Daniel Oacă a fost trimis în judecată într-un dosar de cămătărie şi şantaj , în care a fost implicat şi Dan Dumitrescu, poliţistul din Caracal care a fost destituit din funcţie.

Oacă şi alţi patru inculpaţi, Dragoş Măru Bran, Cătălin George Predescu, Nicuşor Camen şi Mircea Adrian predescu au fost trimişi în judecată într-un dosar de cămătărie şi şantaj, ce se află pe rolul Tribunalului Olt. 

Aceştia sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, lipsire de libertate în mod ilegale, ameninţare, şantaj, proxenetism şi cămătărie.

Potrivit spuselor procurorilor, gruparea lui Oacă s-a constituit în anul 2014 şi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi exploatat sexual în ţări precum Germania, Anglia şi Italia.

De asemenea, în gruparea din care făcea partea şi poliţiştul Dan Dumitrescu, se acordau împrumuturi cu dobânzi de 100%, iar "clienţii" erau ameninţaţi sau sechestraţi dacă nu plăteau la timp, potrivit gazetanoua.ro.

Dan Dumitrescu, "poliţistul din faţa casei lui Dincă"

Vă reamintim că Dan Dumitrescu a fost destituit din funcţie pentru abateri disciplinare. Acelaşi poliţist a declarat că a fost în faţa casei lui Gheorghe Dincă "pentru a fluidiza traficul. Noi am ajutat Biroul Rutier Caracal. Eu n-am păzit casa nimănui. Am fost de serviciu".

Dan Dumitrescu a negat de-a lungul timpului acuzaţiile de proxenetism lansate de Remus Rădoi şi a dat vina pe presă pentru că a rămas fără funcţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro