Homepage » Actualitate » Stiri interne » Interlopul plătit să aducă ilegal în România sponsori al-Qaida, într-o ipostază șocantă / Cum s-a filmat individul condamnat pentru că a condus fără permis!

Interlopul plătit să aducă ilegal în România sponsori al-Qaida, într-o ipostază șocantă / Cum s-a filmat individul condamnat pentru că a condus fără permis!

De Narcis Voica.
Publicat pe 14.12.2021 la 23:38 Actualizat pe 14.12.2021 la 23:38

Individul indicat de Mehmet Sait Caglar drept „contrabandistul care face acte false, cu ajutorul polițiștilor”, pentru a-l ajuta să revină în România, cu documente măsluite, continuă să șofeze, deși abia a primit o condamnare, pentru că a condus fără permis.

  • Constănțeanul căruia turcul expulzat din România, pentru legături cu al-Qaida, i-a trimis bani, ca să îi facă acte false, a făcut o aroganță de zile mari
  • Turcul a mărturisit că Sinan a vorbit cu el, prin videoconferință, în timp ce se plimba cu mașina, prin Mangalia
  • Culmea, Sinan a fost condamnat recent, pentru că a condus fără permis

În cadrul unei conversații cu un reporter SPYNEWS, turcul expluzat care încearcă să revină în România, cu acte false, a mărturisit că interlopul care îi va face rost de la poliție de documente măsluite a discutat de mai multe ori cu el, prin intermediul unei aplicații, în timp ce se afla la volan, prin Mangalia. Problema este că individul care se laudă că are poliția din Constanța la cheremul său tocmai ce a fost condamnat la un an, cu executare, pentru că a condus fără permis. Cum reușește Sinan să conducă în continuare, numai el știe. Și poliția. „Condamnă inculpatul Suliman Iusein-Sinan la pedeapsa de un avn închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în stare de detenție în penitenciar”, este decizia Judecătoriei Mangalia, contestată la Curtea de Apel Constanța.
Culmea e că Sinan a simțit pe pielea lui ce înseamnă neatenția la volan, fiindcă, în urmă cu câțiva ani, soția și fetița sa, de doar nouă anișori, au murit într-un accident teribil, cauzat de un șofer imprudent. Accidentul în care ființele dragi au pierit s-a produs în perioada în care Sinan era în pușcărie, într-un dosar DNA. (vezi comunicatul aici)
Conform procurorilor DNA, „în luna martie a anului 2012, în urma cumpărării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, inculpatul Iuzeir Raim a promis că va achita proprietarului, persoană vătămată, suma de 33.000 de euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes“. Pe data de 15 mai 2015, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Raim Iuzeir la patru ani de închisoare. Vasile Dumitru şi Iusein Sinan Suliman au primit câte un an şi zece luni.

„Discuțiile purtate cu inculpatul au fost înregistrate de către V. C. cu propriul telefon mobil, înregistrările fiind depuse la dosar. Partea civilă a mai declarat că, la una dintre aceste discuții au participat și inculpații S. I. S. (n.r. - Suliman Iusein Sinan) și D. V. (n.r. - Vasile Dumitru) şi, care l-au sprijinit pe inculpatul I. R. și au încercat și ei să îl convingă să renunțe la plângerea formulată împotriva acestuia din urmă“, conform magistraţilor. „Prezența celor doi coinculpați a fost una de natură a-l intimida, deoarece cunoștea despre aceștia că sunt persoane violente, cunoscute cu antecedente penale, apropiați de-ai inculpatului I. R.“, preciza, la momentul respectiv, rolii.ro. „Acțiunile conjugate ale celor trei inculpați i-au provocat persoanei vătămate o stare de temere, pentru sine și pentru soția sa, în condițiile în care el muncea în principal în Danemarca, iar soția sa rămânea singură în M. și suferea de mai multe afecțiuni medicale“, conform documetelor judecătorilor.

Înregistrări din dosarul DNA:
„I. R. – Ce bani să ți se dea, mă??
V. C. – Pe mașină, am mers pe mâna ta și am făcut hârtii la Mercedes.
I. R. – Știi ce-ți fac eu acuma, că te-ai dus la miliție? Stai că am formulat eu la procuror ție că... (neinteligibil) ... am cartea la mașină ilegal, ascultă la mine, tu nu ai ce să-mi faci mie, eu am ce să îți fac ție, toate cheltuielile le plătești, că eu o să merg cu avocații după mine, n-ai ce să-mi faci, cine te-a trimis pe tine la poliție nu ți-a zis astea?
V. C. - Poate am greșit, eu vreau decât banii!!
I. R. – Tu trebuia să îți vezi de treaba ta, frumos, nu puneai botu` la toți care au crezut că mă face pe mine!!
V. C. – Păi toți au zis că nu-mi dai banii, S., M. ...
I. R. – Da, eu am zis că nu-ți mai dau banii, m-ai supărat și nu-ți dau banii!
V. C. – Eu am fost corect cu tine.
I. R. – Băi, și eu am fost corect cu tine, dacă te-ai dus și ai depus plângere, bravo ție!! Ai ales calea cea mai bună?“
„I. R. – Tu crezi că e cel mai bine calea asta! Ai ales! Stai să vezi ce câte o să tragi tu, cât o să te plimb eu pe tine și ce o să îți fac eu ție!
V. C. – Băi moșule, ascultă puțin, am și eu doi copii acasă, am o femeie bolnavă! Mi-am pierdut vila! Ți-am dat-o, dar, eu banii care i-am luat de la tine, acolo i-am băgat, moșule!“
„I. R. – Trebuia să ai mai multă răbdare, dacă aveai, dacă aveai răbdare atuncea îți luai banii, acum dacă ai ales să mergi la miliție, ai zis că e calea cea mai bună, stai să vezi ce-ți fac!!
V. C. – Păi, stai, moșule, ca să ne înțelegem atunci, merg să-mi retrag plângerea, nu mai pot, haide, înțelege-mă că am ajuns la disperare!
I. R. – Băi, ascultă-mă puțin, eu cu miliția îți fac buton invers ție, tot unde te-ai dus eu îți fac manevră, fraiere, că și tu ai ars lumea.
V. C. – Păi știu că ai putere.
I. R. – Eu pot să fac manevră, eu pot să dau bani cu femeile mele că eu le f** pe alea, dar eu sunt băiat nu sunt pervers, eu îți fac manevră cu camere de urmărire, tu ești prea mic să mă faci pe mine! Deci, eu te dau acuma la miliție, nebunule, că eu oricum am scos toate actele la mașină, tu n-ai niciun act, tu îmi deții mie actu`, să vezi ce manevră îți fac, să vezi tu, că nu știu după cine te-ai luat. Tu dacă veneai și-ți vedeai de treabă, tu erai bine.
„V. C. – Am probleme, dă-mi banii, dă-mi câte puțin din bani să-mi văd de ale mele.
I. R. – Cătă, du-te și retrage-ți plângerea și vii și discutăm și rezolvăm treaba ușor - ușor, rezolvăm treaba, acuma dacă te duci și retragi plângerea, vii, îți dau un microbuz, și-l vinzi.
V. C. – Moșule, tu ai mai trecut prin astea, eu nu, eu dacă fac chestia asta fără să fiu sigur de ceva...
I. R. – Păi, bă, dacă eu îți spun așa mi-ai spus și atunci și am crezut. Atunci când ai venit m-ai enervat, ți-am zis să stai, «ai răbdare că se rezolvă». Tu, nu și nu... Nu era atuncea, că le aveam și eu pe ale mele, dar ți-am zis că se rezolvă.
„I. R. – Cătă, nu ți-ai retras plângerea?
V. C. – Cum, mă, frate, eu nu mă...
I. R. – Dacă vrei să fie bine, facem să fie bine, dacă nu, mă, vorbim, mie nu îmi convine să mergi la două capete cu mine. Cartea e acolo la miliție, eu am văzut dosarul, am verificat acuma, d-aia ți-am zis să vii mai târziu. Că verific eu, poate nu te duci!! Cartea e acolo, dosarul e acolo, într-adevăr ai sunat și ai spus că vrei să îți retragi plângerea.“
„I. R. – Dosarul este, n-ai retras. Eu îți spun atâta, du-te retrage-ți, dacă vrei să fie bine cu mine! Dacă nu, ne luptăm în continuare!!
I. R. – Eu nu fac, mă nimica, eu atâta îți spun, Cătă, nu merge la două capete că te distrug, să n-am parte de ... (neinteligibil)... te distrug pe viață! Cu mine nu îți merge! Dacă mergi la intimidare cu mine și să mergi așa că merge să faci prăduială, îți spun că o să fie urâtă!“
„V. C. – Ascultă-mă puțin, faptul că m-am înțeles cu tine, eu mi-am retras plângerea.
I. R. – Mă, eu vreau să îți retragi plângerea, nu să mergi la două capete cu mine, la momeala! Că îți spun așa: nu o să îți dau nici un ban și o să îți fac belea mare și o să te și distrug și te bat de îți rup mâinile și picioarele și mă duc singur și mă dau în primire! Că te rup pe viață, îți spun eu! Că te pun în căruț cu rotile! Să n-am parte de ce am mai scump! Dacă mergi la șmecherie cu mine, îți rup picioarele și mă duc și mă predau eu singur și te bat în mijlocul străzii! Te bat eu și îți tai și tendoanele și mă duc eu și mă predau la vătămare corporală deci dacă tu mergi cu mine la jmecherie îți fac manevră! Te fac!“



Ieri, SPYNEWS a publicat declarațiile lui Mehmet Sait Caglar (foto sus), un turc expulzat pentru legături cu al-Qaida. Acesta a susținut că urmează să revină în România, cu acte false, iar cel care îl ajută ar fi chiar Sinan. Mehmet Sait Caglar a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul României, după ce instanța a stabilit că finanța gruparea teroristă al-Qaida: „Admite sesizarea formulată de petentul Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Declară ca indezirabil pe teritoriul României pe pârâtul M.S.C. (Mehmet Sait Caglar - n.r.), cu datele de identificare indicate în sesizare, pentru o perioadă de 10 ani pentru raţiuni de securitate naţională. Hotărârea se comunică petentului Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pârâtului şi Inspectoratului General pentru Imigrări, pentru a fi pusă în executare. Executorie”.


Citește și: EXCLUSIV / Joshua Castellano, decizie de ultimă oră, în scandalul cu poliția / Probele care i-au convins pe judecători

În articolul
Interlopul plătit să aducă ilegal în România sponsori al-Qaida, într-o ipostază șocantă / Cum s-a filmat individul condamnat pentru că a condus fără permis!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:54
Știrile Antena Stars. Ce i-a transmis Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el. Nimeni nu s-a așteptat să-l lovească: „Cu ocazia asta...” / VIDEO
  • Mesajul transmis de Alex Dobrescu lui Horațiu chiar înainte de a ajunge la el
  • Reporterul Xtra Night Show a fost lovit de fostul iubit al Cristinei Cioran
Cine a fost Sfantul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie 2024. Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe
Beauty & Lifestyle • la 15:50
Cine a fost Sfantul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie 2024. Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe
  • Cine a fost Sfântul Gheorghe, prăznuit de ortodocși în 23 aprilie
  • Ce nume se sărbătoresc
Cum arată mormântul impresionant al lui Costel Corduneanu. Familia lui a cheltuit o mulțime de bani pentru un monument uriaș / FOTO
Showbiz intern • la 15:37
Cum arată mormântul impresionant al lui Costel Corduneanu. Familia lui a cheltuit o mulțime de bani pentru un monument uriaș / FOTO
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi
  • Cum arată monumentul funerar pentru care familia a plătit câteva mii de euro
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da” / VIDEO
Showbiz intern • la 15:31
Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici! Cei doi îndrăgostiți au spus marele „Da” / VIDEO
  • Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit
  • Primele imagini de la eveniment
Știrile Antena Stars. Mărturisirile făcute de Horațiu, după ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panică: „M-a lovit!” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:22
Știrile Antena Stars. Mărturisirile făcute de Horațiu, după ce Alex Dobrescu l-a agresat. Reporterul Xtra Night Show a trecut prin momente de panică: „M-a lovit!” / VIDEO
  • Horațiu, mărturisiri după ce a fost agresat de Alex Dobrescu
  • Incidentul s-a petrecut ieri
Caz șocant! O româncă a murit, după ce a făcut un RMN! Acuzații grave împotriva medicilor
Stiri internationale • la 15:01
Caz șocant! O româncă a murit, după ce a făcut un RMN! Acuzații grave împotriva medicilor
  • O femeie a murit, după ce a făcut un RMN
  • Medicii sunt acuzați
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close