Interlopul român care a speriat Occidentul, victimă a noului coronavirus / Autoritățile au luat măsuri fără precedent

+6 click pentru
galerie

Extrădat recent în România, unul dintre cei mai periculoși interlopi de la noi, care de-a lungul anilor a semănat teroare în toate țările europene în care și-a extins afacerile cu carne vie, a devenit o victimă a virusului ucigaș COVID 19!

Este vorba despre temutul Florin Ghinea, alias Ghenosu, infractorul român de numele căruia se leagă, de la infracțiuni asociate criminalității organizate până la asasinate. Adus în lanțuri după ce a fost prins de polițiștii britanici, Ghenosu a fost încarcerat la Rahova, unde, pentru o bună perioadă de timp, a dus o viață molcomă, specifică traiului în pușcărie. Epidemia de coronavirus, însă, avea să-i dea toată liniștea peste cap.

Un ordin intern emis de Adminstrația Națională a Pentenciarelor a făcut ca toți deținuții aduși din străinătate să fie incluși urgent într-un program de carantină extrem de strict. Și, cum Marea Britanie a înregistrat și ea patru cazuri, temutul Ghenosu ar fi fost, potrivit unor surse apropiate din mediul penitenciar, să poarte mască și a fost izolat de colegi.

De fapt, potrivit acestui ordin, „persoanele extrădate, care provin din zone cu risc epidemiologic crescut vor fi cazate separat... De asemenea, vor beneficia de circuit și activități separate față de ceilalți deținuți. Pe perioada carantinei, aceștia vor purta măști chirurgicale și vor avea acces permanent la produse de igienă persolală, fiind sfătuiți să le foloseacă cât mai des”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro