Interlopul român care a terorizat Occidentul, gest extrem, în puşcărie / Cum l-au găsit gardientii!

+4 click pentru
galerie

Închis într-un penitenciar britanic, temutul lider interlop Florin Ghinea, zis Ghenosu, a făcut un gest disperat, care era cât pe ce să-l coste viața. Liderul interlop dâmbovițean ar fi reușit să înghită un obiect care i-a lăsat mască pe angajații închisorii.

Considerat unul dintre cei mai perculoși infractori români, Florin Ghinea, zis Ghenosu, se află încarcerat, în Anglia, din 13 august 2018, după ce a fost dat în urmărire internațională de autoritățile de la noi. Și asta, după ce Ghenosu a ridiculizat DIICOT și Poliția Română, fugind, ca în filme, chiar de sub nasul anchetatorilor care veniseră să-l ia de acasă. Liderul interlop este acuzat că ar fi coordonat un grup organizat care se ocupa cu proxentismul și care ar fi trimis femei în Irlanda, Finlanda și Dubai. De asemenea, pe numele său au fost formulate și acuzații de lipsire de libertate și șantaj, plus conspirație la crimă.

Fugit în Marea Britanie, acesta a fost prins în fața unei săli de sport din Watford de polițiștii englezi și închis în vedera extrădării. Potrivit unor surse judiciare, perspectiva întoarcerii acasă nu este pe placul fiorosului traficant de persoane, care ar face tot posibilul să rămână acolo. Cum timpul se scurge și perspectiva repatrierii este tot mai aproape, Ghenosu ar fi recurs la un gest disperat. Acesta ar fi înghițit o unghieră, obiect ascuțit care i-ar fi pus viața în pericol, aşa că s-a „lipit” de o internare, prelungindu-şi „sejurul” în UK. În plus, spun sursele citate, acesta ar fi transmis în mai multe rânduri locotenenților săi că nu mai are mult și va fi din nou liber, de teamă că oamenii pe care ani la rând i-a ținut lângă el cu o mână de fier ar putea să-l părăsească și să adere la alte grupări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro