Sora Luizei Melencu rupe tăcerea! Dezvăluiri tulburătoare, despre telefoanele primite, noaptea, înainte de dispariție

Sora Luizei Melencu rupe tăcerea © Captură Antena 3

Au trecut cinci luni de la dispariția Luizei Melencu și aproape o lună de la momentul când au fost făcute publice crimele odioase ale lui Gheorghe Dincă. Extrem de afectată de drama pe care o trăiește, sora adolescentei a rupt tăcerea și a vorbit, pentru prima oară, despre misteriosul caz al surorii sale.

Tânăra a vorbit despre niște telefoane primite de Luiza, noaptea, de pe telefoane cu număr ascuns. Totul, înainte ca aceasta să fie răpită.

„O suna cineva cu număr privat. A răspuns noaptea pe la ora 2.00 sau 3.00, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariţie. Nu vorbea nimeni (...) Aş vrea să ştie că o aşteptăm toţi acasă şi o iubim din tot sufletul. Poate reuşeşte să dea un semn. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine”, a spus sora Luizei Melencu, pentru Antena 3.

Sora Luizei Melencu, despre un cont fals de Facebook

Tot sora tinerei a dezvăluit un nou detaliu bizar: faptul că adolescenta avea un cont fals de Facebook. Mai mult, și faptul că sângele de pe noptiera lui Gheorghe Dincă ar aparține, de fapt, Luizei.

Sângele găsit în locuinţa lui Gheorghe Dincă aparţine Luizei

Noi informaţii au apărut astăzi, în cazul Caracal. Astfel, anchetatorii au constatat că sângele găsit pe noptiera lui Gheorghe Dincă îi aparţine Luizei Melencu, una dintre fetele pe care acesta le-a răpit.

Astfel, după ce anchetatorii au constatat că sângele îi aparţine Luizei Melencu, s-a dovedit că declaraţia lui Gheorghe Dincă a fost adevărată cu privire la faptul că Luiza a fost la el în casă. Chiar şi aşa, acest lucru nu înseamnă că Luiza este moartă, ci doar că a fost prezentă, la un moment dat, la domiciliul lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro