ÎNTREBAREA ZILEI! Ştiai că uleiul de cocos este nociv pentru sănătate?

Adevărul despre uleiul de cocos © Foto: Pixabay

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai sensibile alimente, să le spunem aşa, asta pentru că, de-a lungul timpului, specialiştii au realizat diferite studii cu privire la elementele nocive pe care le conţine.

Carmen Brumă, recunoscută pentru grija şi atenţia pe care o oferă alimentaţiei, a fost invitată la "Star Matinal", de la Antena Stars, unde a vorbit despre uleiul de cocos, despre care spune că nu este atât de nociv pe cât pare. Carmen Brumă a scos în evidenţă faptul că uleiul de cocos nu este nociv atât timp cât este folosit în cantităţi moderate, el devenind periculos pentru sănătate atunci când este consumat în cantităţi exagerate.

CITEŞTE ŞI: ÎNTREBAREA ZILEI! Ştiai că oamenii frumoşi au o inteligenţă peste medie?

"Uleiul de cocos este un ulei controvesat, în compoziţia lui are şi elemente benefice şi mai puţin benefice. Doza face otrava este o regulă de bază. Nu există alimente total nesănătoase, ci există cantităţi nepotrivite. Uleiul de cocos conţine grăsimi saturate şi de asta a fost blamat de unii nutriţionişti. S-a ajuns la concluzia că avem neoie şi de grăsimi saturate. Uleiul de cocos are şi acidul lauric, deci nu trebuie luat totul aşa şi introdus în viaţa noastră. Eu cred că 2-3 linguri de ulei de cocos pe zi nu are cum să facă rău. Eu nu l-aş încălzi, ci merge pus peste alimente", a spus Carmen Brumă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro