ÎNTREBAREA ZILEI! Tu ştii cum să-ţi îngrijeşti bradul de Crăciun pentru a nu se îngălbeni?

Cum să-ţi îngrijeşti bradul natural de Crăciun © Foto: Pixabay

Bradul este unul dintre cele mai importante elemente atunci când ne pregătim de Sărbătorile de iarnă. Fie că alegem un brad natural, fie că alegem unul artificial, cert este că bucuria împodobirii bradului este una fascinantă. Astăzi, însă, îţi vom vorbi despre bradul natural.

Astăzi vrem să te învăţăm câteva trucuri, în cazul în care alegi un brad natural, pentru a-l păstra mai mult timp verde şi frumos. În primul rând, atunci când vii cu el de afară, trebuie să laşi geamurile deschise, pentru ca trecerea de la o temperatură la alta să nu fie atât de drastică pentru că bradul va avea de suferit.

CITEŞTE ŞI: ÎNTREBAREA ZILEI! Tu ştii care este cel mai cântat colind în perioada Sărbătorilor de iarnă?

Apoi, trebuie să ştii că în fiecare zi trebuie să aeriseşti ceva mai mul decât o faci oricum în fiecare zi, pentru ca aerul să ajungă aşa cum trebuie la brad. În plus, îţi poţi reînviora bradul pulverizând zilnic apă pe credingile lui, însă ai grijă ca apa să fie în cantităţi mici pentru a nu uda podeaua.

De asemenea, ai grijă la temperatura camerei în care este ţinut bradul, asta pentru că prea multă căldură îi va afecta. Odată ce vei ţine cont de aceste mici trucuri suntem siguri că vei avea un brad frumos şi te vei bucura aşa cum trebuie de magia Crăciunului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro