Ioana Ginghină, mărturie emoţionantă despre fiinţa care i-a schimbat viaţa

+2 click pentru
galerie

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Ioana Ginghină vorbeşte despre pasiunea ei pentru animale.

Vedeta are un câine și mai multe pisici şi, cu toate că până acum era foarte protectoare cu ele, a înțeles că nu le poate ţine în puf și că e mai bine să le lase să își trăiască viața fericite, chiar dacă poate fi pentru puțin timp. “Aurora, una dintre pisici, la un moment dat, a dispărut, a plecat de acasă. Şi nu s-a mai întors şi am aflat după câteva zile că a găsit-o un vecin în curte, murise. Şi, atunci mi s-a părut foarte trist că pisicile aleg să nu moară acasă. Atunci am aflat asta, că ele aleg să se ducă undeva şi să moară. Normal că instinctul meu a fost: Toată lumea stă numai în casă, nu mai pleacă nimeni, nu mai las nicio pisică afară! Mai rămăsesem cu două. Nu le mai las afară pentru că nu vreau să le pierd. Şi au început să miaune, să vrea afară, să facă urât. Am cedat până la urmă pentru că chiar vorbeam cu doctorul nostru veterinar care mi-a zis să nu pun ego-ul meu de a avea această pisică în jurul meu cu fericirea ei. Dacă ea e fericită, are o viaţă de patru ani, dar o trăieşte la maxim”, povesteşte Ioana Ginghină.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

Moartea Aurorei i-a schimbat radical viaţa Ioanei Ginghină, vedeta înţelegând, astfel, că animalele de companie vor mai mult, nu doar afecţiunea stăpânului şi un cămin. Vedeta mărturiseşte că medicul veterinar a fost cel care i-a explicat cum gândesc necuvântătoarele: „Tu o îngrijeşti, îi dai să mănânce dar ei îi place să se ducă, să vâneze, să prindă şoareci, să se bată cu alte pisici, pe teritoriu, adică să aibă o viaţă palpitantă. Sau o poţi ţine în casă, dar atunci e foarte greu pentru cele care nu stau doar în casă, astea ale mele au şi termen de comparaţie, cum poate să fie viaţa. Şi atunci mi-a zis «Nu mai gândi aşa egoist şi gândeşte-te practic la ce ţi-ai dori tu dacă ai fi în locul ei». Şi am zis «OK, bine, toată lumea afară!»”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro