Ionel Lepa este externat din spital astăzi! Cristian Amariei, condus pe ultimul drum de către toţi cei apropiaţi

Ionel Lepa este externat din spital astăzi! Cristian Amariei, condus pe ultimul drum de către toţi cei apropiaţi © arhivă

Ionel Lepa, criminalul poliţistului Cristian Amariei, este externat astăzi din spital. Bărbatul va fi încarcerat la Penitenciarul din Arad, care este de maximă siguranţă.

Tot în această zi, Cristian Amariei, poliţistul ucis, este înmormântat. Sute de oameni îl vor conduce pe ultimul drum pe bărbatul mort la 43 de ani, în timpul unei misiuni. Familia lui este devastată de durere. Cristian Amariei a lăsat în urmă o soţie distrusă de durere şi doi copii care vor creşte de acum fără tată.

Cel care l-a „adăpostit” în casa lui pe criminal a fost arestat

Imediat după ce criminalul polițistului Cristian Amariei, Ionel Marcel Lepa a fost prins de către oamenii legii, și bărbatul care l-a „adăpostit” pe acesta în casa lui a fost reținut. Se pare că cel care l-a „adăpostit” pe Ionel Marcel Lepa în casa lui a agresat, marți seara, o femeie în vârstă de 27 de ani, în faţa unui magazin și din cauza acestui lucru, a avut nevoie de îngrijiri medicale de 4-5 zile, mai notează sursa. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro