iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, două telefoane special create pentru iubitorii de fotografie

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, două telefoane special create pentru iubitorii de fotografie © spynews.ro

Pentru amatorii de tehnologie, terminalele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max lansate anul acesta nu sunt neapărat două dispozitive revoluționare, dar cu toate acestea oferă exact acel ceva pe care îl caută și îl apreciază atât de mult cei ce iubesc fotografia.

Este primul an în care Apple numește vreunul din telefoanele sale Pro, nume de care se bucurau până în prezent doar MacBook-urile și iPad-urile. Dar pentru a face o diferență clară între iPhone 11 și iPhone 11 Pro și Pro Max, cu toate că toate cele trei telefoane au același procesor, Apple le-a dat denumirea de Pro celor cu un display mai generos. Însă nu display-ul este principalul element cu care iPhone-urile Pro ies în evidență, ci prezența celei de-a treia camere, o combinație intimidantă și în același timp tentantă pentru oricine își dorește să poată imortaliza momente perfecte oriunde și oricând dorește.

Cel mai bun telefon Apple de anul acesta

Cu toate că funcțiile telefoanelor iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max nu diferă cu mult față de cele ale frățiorului lor mai mic, dar convenabil ca preț, aceste dispozitive au un pachet întreg de îmbunătățiri printre care se numără antenele mai performante, bateria cu autonomie mai mare, display-ul OLED și încărcătorul de 18 W pe care îl primești în cutie la comanda unui asemenea produs. Iar dacă toate aceste dotări nu reușesc să impresioneze un expert în tehnologie, camera în plus face cu siguranță valuri în rândul celor pentru care un telefon nu este doar un telefon, ci și o cameră foto.

Indiferent de model sau culoare, design-ul celui mai râvnit telefon de anul acesta de la Apple este cu adevărat superb, iar pentru un plus de personalitate posesorii au de unde alege când vine vorba de huse care să dea terminalului lor un aer de unicitate.

Povestea de anul trecut se repetă

Camera în plus prin care ies în evidență cele două iPhone-uri Pro de anul acesta are un preț pe care amatorii de fotografie trebuie să-l plătească, dar cei mai mulți consumatori care au testat deja atât telefonul iPhone 11 cât și iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max afirmă că această dotare își merită toți banii, la fel cum s-a întâmplat cu terminalele lansate anul trecut: iPhone XR și iPhone XS.

Camera telephoto face diferența

Setul de trei camere cu care este dotat telefonul iPhone 11 Pro este format din următoarele dispozitive:

・O cameră ultrawide de 12 megapixeli care are o distanță focală de 13 milimetri, o deschidere de f/2.4 și o lentilă formată din 5 elemente.

・O cameră wide de 12 megapixeli definită de o distanță focală de 26 milimetri, o deschidere de f/1.8 și o lentilă formată din 6 elemente.

・O cameră telephoto de 12 megapixeli cu o distanță focală de 52 milimetri, o deschidere f/2.0 și cu 6 elemente.

Dintre toate camerele de mai sus, cea care aduce cel mai mare avantaj complexului este camera telephoto. Această cameră are o funcție de Night Mode și poate filma la aceeași calitate precum camera wide. De asemenea, camerele terminalului pot fi folosite pe rând, în funcție de preferințe, terminalul permițându-ți să alegi camera potrivită pentru subiectul sau peisajul pe care îl ai în fața ta.

Anul acesta producătorii de telefoane mobile s-au întrecut unii pe alții încercând să ofere cele mai bune camere. Se poate spune că a fost un an al camerelor, dar dacă analizăm rezultatele bătăliei, acum la sfârșit de 2019, nu putem să nu recunoaștem că iPhone a câștigat distanțat.

Este adevărat că Samsung Galaxy Note 10, Huawei P30 sau Google Pixel 3 sunt prevăzute cu camere foarte performante cu care se pot obține imagini de o calitate incontestabilă. Dar parcă nimic nu se compară cu ceea ce oferă iPhone 11 Pro. Mulțimea detaliilor și adâncimea se reflectă în fiecare fotografie imortalizată cu acest aparat, indiferent de condițiile de luminozitate.

În plus, durata de viață a bateriei telefonului iPhone 11 Pro permite imortalizarea multor momente de-a lungul zilei, nelăsându-te la greu când întâlnești o scenă nemaipomenită seara, în drum spre casă, după o zi întreagă petrecută la birou.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro