Ipoteza şocantă a părinţilor lui Iulian, înainte ca băieţelul să fie găsit mort."Să îl fi luat cineva cu o maşină, să îşi bată joc de el"

Ipoteza şocantă a părinţilor lui Iulian, înainte ca băieţelul să fie găsit mort."Să îl fi luat cineva cu o maşină, să îşi bată joc de el" © Arhiva

Dramă fără margini în familia lui Iulian. Băiețelul de opt ani, dat dispărut încă din acest weekend, a fost găsit fără suflare, bazin al unei ferme de porci din Pecineaga, județul Constanța.

Încă de la anunțul dispariției oamenii legii au demarat o amplă operațiune de căutare și iată că, după zile întregi în care părinții au trăit cu speranța că fiul lor va fi găsit în viață.

Iulian a dispărut din în timp ce se juca cu rolele prin jurul casei, iar tatăl său a fost ultima persoană care l-a văzut în viață. Tot tatăl său este și cel care a lansat ipoteza ca minorul să fii fost răpit de cineva, lucru încă neconfirmat de autorități, potrivit ReplicaOnline.

Tatăl credea că a fost răpit

"Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, că eu trebuia să merg până undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era acolo. El nu a mai plecat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, să plece. Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu poate să îl vadă nicăieri", a spus Claudiu, tatăl băiatului, pentru Acces Direct, înainte ca băieţelul să fie găsit mort.

Din păcate azi, 8 noiembrie, Iulian a fost găsit mort, pe fundul unui bazin din zonele fermelor de porci din Pecineaga, de către doi paznici. Trupul micuțului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie, în urma căreia se va afla cauza exactă a morții.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro