Irina Rimes a ajuns la spital, cu doar câteva ore înainte să cânte de Revelion. Artista era așteptată la Iași

Irina Rimes a ajuns la spital, cu doar câteva ore înainte să cânte de Revelion. Unde era așteptată artista © arhiva

Cu ocazia trecerii în Noul An orașul Iași va oferi din nou tuturor locuitorilor tradiționalul concert și focuri de artificii, însă din păcate, programul anunțat inițial al concertului a suferit o modificare de ultimă oră.

În cursul dimineții de astăzi, 31 decembrie, Irina Rimes a anunțat că nu mai poate ajunge la Iași din cauza unor probleme de sănătate. Cei ce se ocupă de artistă au declarat că vedeta are nevoie de recupere de urgență. 

Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență.

«Regret că trebuie să anulez concertul din seara această. Publicul din Iași este foarte apropiat sufletului meu și îmi doream mult să pot cânta astăzi acolo, la trecerea dintre ani. Din păcate, a intervenit o problemă de sănătate ce mă obligă să rămân în spital în acest moment. Cu siguranță mă voi revanșa față de publicul din Iași și abia aștept următorul concert acolo, o să fie magic, vă promit!», a declarat Irina Rimes”.

Datorită faptului că Radu Groza, organizatorul spectacolului este un impresar ce a făcut sute de concerte de-a lungul timpului, acesta a rezolvat imediat situația și va aduce alți doi artiști consacrați în fața oamenilor din Iași. Acesta i-a contactat de îndată pe Mario Fresh și Nicole Cherry, care au lăsat tot ce aveau de făcut în noaptea dintre ani și vor urca pe scena din dragoste si apreciere pentru public si impresarul vedetelor.

Restul spectacolului va rămâne nemodificat și va include, la miezul nopții, și focuri de artificii, sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro