Irina Rimes, aşa cum nu a mai fost văzută niciodată! Imagini exclusive cu celebra artistă

+11 click pentru
galerie

Considerată una dintre cele mai în vogă artiste din România, Irina Rimes nu uită de unde a plecat: un sătuc din Republica Moldova în care parcă timpul a stat în loc.

Devenită celebră în România, Irina Rimes, pe numele ei real Rîmeş, nu ratează nicio ocazie de a petrece timpul liber alături de familia sa, în satul Izvoare din Republica Moldova. Chiar dacă în România fanii se calcă în picioare pentru a obţine autografe de la artistă, când ajunge în satul natal, Irina Rimes este aceeaşi fată simplă, plecată de la ţară. SPYNEWS a intrat în posesia unor imagini incredibile cu vedeta, în care aceasta apare la diferite evenimente, alături de familie: la nunta unor prieteni, dansând cu tatăl ei, la petreceri, în casa părintească, precum şi la ceremonia de absolvire a şcolii a fratelui ei.

Într-un interviu oferit recent reporterilor Antena Stars, Irina Rimes mărturisea că deşi în prezent trăieşte cel mai frumos vis, a trecut prin momente extrem de delicate în copilărie şi adolescenţă. „Este foarte important acel loc, numai că „acasă” a devenit şi aici, la Bucureşti. E foarte ciudat când vin de la Chişinău şi conduc o grămadă de timp, sau şoferul, ce-i drept uneori mai conduc şi singură. Trec pe pod şi ajung acasă şi zic Uraaaa. (…) Făceam toate prostiile (în copilărie - n.r.) cu fratele meu. Eu l-am crescut, părinţii noştri erau mereu plecaţi, munceau foarte mult. A fost drăguţ, noi am crescut la ţară. Ţin minte că ei plecau sâmbăta să cumpere marfă, ei aveau nişte magazine mici. Şi acum le au şi au grijă de ele. (…) Eu am muncit, am fost şi în depresie, am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese, le vindeam cu 300 de euro şi artiştilor buni şi celor penibili din Republica Moldova, doar ca să facem un ban ca să putem cumpăra un glet să facem reparaţie în apartament, că trăiam într-un loc unde nu se putea locui. (…) Toate au venit pentru că am muncit, şi eu, şi oamenii de lângă mine”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro