Ispită de la „Insula Iubirii”, terorizată de un obsedat / Bomba sexy a avut o reacţie incredibilă!

+6 click pentru
galerie

O bombă sexy de la „Insula Iubirii” trece prin momente delicate, din cauza unui admirator secret care o terorizează, dându-i telefoane cu număr ascuns.

Georgiana, fosta ispită de la "Insula Iubirii" care i-a sucit minţile falsului Alibec (vezi articolul aici), este „vânată” de un alt individ care se ţine de glume nesărate. Blondina a mărturisit că a primit apeluri cu număr ascuns şi s-a declarat dezgustată de tertipurile masculilor cu pretenţii de Don Juan care nu au curajul de a-şi declina identitatea. „Serios fraților, doar atât puteți? Număr ascuns? Și bip... Serios?! By the way, dacă sunați, să ştiţi că nu vă mănânc, dacă dorește cineva să discute cu mine, să ştiţi că sunt pașnică. Sau nu mă mai deranjați, pentru că îmi luați două secunde din viață pentru a mă uita la telefon, crezând că e cineva important. Încercați alte metode de a vă băga în seamă cu mine!”, a reacţionat Georgiana.

Tânăra nu este la prima experienţă de acest gen. În urmă cu jumătate de an, ea a fost abordată pe Facebook de un individ care i-a mărturisit că ar vrea să aibă o relaţie serioasă cu ea. După ce s-a lăudat cu o vilă în Mogoşoaia şi cu vacanţele exotice, persoana a început să îi fac tot felul de propuneri Georgianei. Şi, întrucât "admiratorul" ajunsese să o terorizeze aproape zilnic, tânăra l-a blocat şi a făcut un apel public, solicitând fanilor să raporteze profilul dubios.

Înainte de acest episod, Georgiana a fost curtată de un individ care se folosea de imaginea fotbalistului Denis Alibec şi se dădea drept acesta. Când a aflat dintr-un articol publicat pe www.spynews.ro că prietenul ei virtual "Denis Alibec" era doar un escroc, Georgiana a avut parte de un şoc. "M-a abordat în urmă cu aproximativ jumătate de an. La început au fost conversaţii banale, despre viaţă, despre fotbal, despre oameni... Apoi, individul a început să îmi facă tot felul de propuneri indecente. L-am refuzat şi i-am explicat că nu mă interesează o aventură cu el. Cu timpul, a devenit tot mai insistent şi agresiv în discuţii, aşa că l-am ignorat. (...) Când am citit pe SPYNEWS că este un cont fals, că în spatele numelui Denis Alibec se află un obsedat, am văzut negru în faţa ochilor. L-am întrebat de ce se dă drept altcineva, dar nu a mai răspuns", a declarat, la momentul respectiv, fosta concurentă de la "Insula Iubirii".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro