Iubire interzisă! Romeo și Julieta de Vâlcea vor să fie împreună, dar părinții nu sunt de acord

Iubire interzisă! Romeo și Julieta de Vâlcea vor să fie împreună, dar părinții nu sunt de acord © captura video

O iubeşte şi ştie că şi fata are aceleaşi sentimente pentru el. Însă, tinerii nu pot să-şi trăiască povestea de dragoste, din cauza părinţilor fetei, acuză el. Îndrăgostitul susţine că mama iubitei sale i-ar fi cerut bani, ca să fie de acord cu relaţia lor. O relaţie pentru care băiatul e pregătit să mute şi munţii din loc!

Trăieşte o dragoste interzisă! Alin are inima frântă de când iubita lui, în vârstă de 16 ani, ar fi fost obligată să-i întoarcă spatele. Cine a obligat-o? Ei bine, părinţii ei, acuză Alin cu sufletul sfărâmat de durere. Povestea dintre Alin şi cea pe care o consideră jumătatea lui a început acum 6 luni. Cu ştiinţa părinţilor fetei, spune tânărul. 

"Mă întâlneam cu ea în fiecare zi pe stradă şi, sincer, ea mă aborda. Am făcut schimb de numere de telefon. Totul a fost ok. M-a şantajat direct: "Dacă nu vii la părinţii mei să-i cunoşti, noi nu avem ce discuta.", a povestit Alin, la Acces Direct.  

Aşa că, Alin s-a conformat. Spune că s-a dus să-i cunoască pe părinţii fetei şi că oamenii l-au primit cu braţele deschise. Cel puţin în primă fază a relaţiei.

Părinții fetei îl șantajează pentru bani?

"Seară de seară, eu mă duceam la ei. Acum, o dată la 2-3 seri, eu dormeam şi la ea. Părinţii ei nu ştiau chestia, că am întreţinut relaţii intime, asta până acum o lună. Singurul motiv era că ea nu mă lăsa sa le zic. Nu este vorba de forţare, că oricum nu m-a acuzat nimeni de treaba asta. Totul a fost de buna voie. A recunoscut şi fata treaba asta. E drăguţă, dar m-a atras felul ei de a vorbi şi de a se purta. Inocenţa ei.", a mai spus tânărul. 

Însă, cum lucrurile frumoase nu durează mult, povestea de dragoste dintre cei 2 a început să scârţâie. Din cauza părinţilor fetei, acuză Alin.

"Relaţia a început să se rupă acum o lună. Eram în Danemrca, eram la muncă. Liniştit, vorbeam cu ea la telefon şi dintr-o dată începe să-mi zică că să-i trimit bani. Mama ei e numai pe profit. Părinţii ei o îndeamnă să fie şi ea tot pe profit.  M-a ameninţat că se duce la Poliţie şi face plângere.Sincer, asta cam ar vrea ei sa obtina prin plângerile astea. Bani. Sa ma santajeze cu ceva, sa le dau bani.", a povestit Alin, la Acces Direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest