FOTO / Daminuță, ce iubită sexy ai! Cum arată femeia care l-a cumințit pe fotbalist, însărcinată în luna a 6-a

+4 click pentru
galerie

FOTO / Daminuță, ce iubită sexy ai! Cum arată femeia care l-a cumințit pe fotbalist, însărcinată în luna a 6-a © Instagram.com

Cristian Daminuță este în culmea fericirii! Fotablistul se pregătește intens pentru rolul de tătic și este cum nu se poate mai implicat în tot felul de activități. Și ce să mai spunem despre Daminuță mai mult decât că este un mare norocos! Are alături o femeie care urmează să-l facă tătic pentru prima dată și care chiar a reușit să-l cumințească. Unde mai pui și că este o adevărată bombă sexy!

Iubita lui Daminuță este o bombă sexy! Însărcinată în 6 luni, Coca este o graviduță extrem de atentă cu imaginea ei și chiar dacă burtica se face tot mai mare de la o zi la alta, focoasa brunetă nu renunță la ținute care mai de care mai sumare, care îi pun silueta în evidență. 

Mai mult, iubita lui Cristian Daminuță este o norocoasă! Dacă unele femei se luptă cu kilogramele în plus în timpul sarcinii, Coca arată extrem de bine și chiar se pare că îi priește sarcina din plin!

Pe contul ei de pe Instagram, Coca a postat o fotografie alături de Daminuță, în care fanii au putut să observe cât de bine arată. Unde mai punem la socoteală zâmbetul fotbalistului din fotografia cu iubita, e clar că cei doi se înțeleg de minune și este clar că totul între ei este numai lapte și miere. 

Cristian Daminuţă urmează să devină tătic de băiat

După o lungă perioadă în care a fost un adevărat crai de Dorobanți și în care a lăsat cariera fotbalistică pe locul 2, preferând să se distreze în cluburile de lux, Cristian Daminuță se pare că s-a cumințit și a devenit un familist convins. 

Fotbalistul este în culmea fericirii pentru că în doar câteva luni va face cunoştinţă cu băieţelul lui și, mai mult de atât, Daminuță și-a făcut curaj în urmă cu puțin timp și i-a pus iubitei sale marea întrebare, deci se pregătește și de nuntă! Recent, Cristian Daminuţă a povestit că abia aşteaptă să-şi cunoască copilul şi este pregătit să facă faţă tuturor cerinţelor impuse de venirea în viaţa sa a unui bebeluş și este gata să facă totul pentru copil, dar și pentru familia iubită. Ei, să mai spună cineva că fotbaliștii nu se schimbă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro