Îţi sfâşie inima! Iubita lui Bogdan Marghiol, strigăt de disperare, la doar o zi de la înmormântarea lui

+2 click pentru
galerie

Îţi sfâşie inima! Iubita lui Bogdan Marghiol, strigăt de disperare, la doar o zi de la înmormântarea lui © Facebook

După doar o zi de când Bogdan Marghiol a fost înmormântat, iubita lui a transmis un mesaj dureros. Este un strigăt de disperare, căci de acum înainte nu-l va mai vedea şi nici nu va mai putea să schimbe o vorbă cu el. Elis este sfâşiată de durere! 

Elis, iubita lui Bogdan Marghiol, a luptat alături de el până în ultima clipă. Din păcate, boala grea l-a răpus. Marţi a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. 

"Astazi m-am trezit cu gândul la tine, iubitul meu, de astăzi nu te mai văd, nu te mai simt, nu îmi mai ceri apă, nu mai vrei să te uiţi în ochii mei, de astăzi sunt singură, sunt singură într-un drum fara scăpare. Mi-as dori atât de mult să fii lângă mine, să mă iei în brațe, să îmi spui ca a fost doar un coșmar urat. Am stat de vorbă cu prietenul nostru, Andrei Constantin, mi-a zis că îi este frică, s-a descurajat, eu de aici te rog pe tine sufletul meu, ai grijă de el, lasă-l să te răzbune, să învingă boala asta grea. Ştiu că ti-ai dorit să îl vezi bine şi să iesiţi să vă vedeți dar nu s-a mai întâmplat asta. Eu îţi promit că îţi voi îndeplini dorinta şi voi face tot ce îmi stă în putere să îl ajut pe acest băiat care a fost lângă mine în cel mai greu moment din viaţa mea, PIERDEREA SUFLETULUI MEU!! Indiferent că eşti acolo sus, ştiu că mă auzi şi vreau să îți spun cât te mult te iubesc şi te voi iubi, indiferent că mi-ai luat sufletul cu tine!", a scris Elis, iubita lui Bogdan Marghiol. 

Bogdan Marghiol plecase la o clinică din Turcia pentru a se vindeca, însă inima sa a încetat să mai bată în urmă cu câteva zile. Trupul său neînsufleţit a fost adus în ţară duminică, iar marţi a avut loc înmormântarea.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro