Iubita lui Tudor Simionov, mesaj sfâşietor la un an de când românul a fost ucis în Londra. "Ne-am cunoscut când eram doar un copil"

Iubita lui Tudor Simionov, mesaj sfâşietor la un an de când românul a fost ucis în Londra. "Ne-am cunoscut când eram doar un copil" © arhivă

În noaptea dintre ani s-a împlinit un an de când Tudor Simionov a fost ucis cu sânge rece, în faţa unui club din Londra. Românul, care lucra ca bodyguard, a lăsat în urmă lacrimi şi durere, dar şi multe amintiri şi învăţături frumoase. Iubita sa, Mădălina, nu l-a uitat şi a scris câteva cuvinte despre ce a însemnat Tudor pentru ea.

După moartea lui Tudor Simionov, iubita lui, Mădălina, a încercat să-şi continue viaţa. Cu inima şi gândul la românul ucis în noaptea de Revelion, tânăra a ţinut cont de sfaturile lui Tudor şi de planul pe care şi-l făcuse şi a început studiile la Anglia Ruskin University din Londra. 

La câteva zile după ce s-a împlinit un an de când moartea i l-a răpit pe bărbatul pe care îl iubea, Mădălina Anghel a aşternut pe reţelele de socializare câteva cuvinte despre rolul pe care Tudor l-a avut în viaţa ei.

S-au cunoscut pe când ea era un copil, iar el a reuşit să o direcţioneze către un viitor frumos. Cu ajutorul său, Mădălina Anghel a ajuns o femeie în toată firea, bogată din punct de vedere spiritual. Nu o spunem noi, ci ea! 

În mesajul scris pentru Tudor Simionov, Mădălina a ţinut să mulţumească şi a promis că "Succesul meu te va avea întotdeauna pe tine la bază şi te voi purta mereu în sufletul meu de-a lungul călătoriei mele. Nu au fost şi nu vor fi cuvinte cu care să îţi pot mulţumi îndeajuns".

"Ne-am cunoscut când eram doar un copil; copil pe care urma ca tu să-l maturizezi, să-l înveţi multe lucruri noi, să-l ajuţi să se formeze într-o direcţie cât mai bună. Astăzi, găsesc nenumarate lucruri în viaţa mea pe care le stiu datorită ţie, pe care le fac datorită ţie. Lucruri cu care mă pot declara un om mai bogat din punct de vedere spiritual. Mi-ai dat umărul tau să mă sprijin, mi-ai lăsat învăţămintele tale cu care eu să pot merge mai departe în viaţă. Astăzi mă aflu în faţa unui nou început, am ales de această dată o viaţă nouă şi asta în totalitate datorită ţie", a scris pe reţelele de socializare Mădălina, iubita lui Tudor Simionov.

Tudor Simionov lucra bodyguard la o petrecere privată în centrul Londrei, în noaptea de Revelion. Acolo,  și-a găsit sfârșitul la câteva ore după trecerea în noul an. Nu mai puțin de nouă persoane l-au atacat pe Tudor și pe colegii lui pentru a încerca să intre cu forța la petrecere. Românul şi-a protejat colegii şi invitaţii de la petrecere cu preţul propriei vieţi. 

Adam Khalil în vârstă de 21 de ani şi Haroon Akram, de 26 de ani au fost condamnaţi la închisoare. Nor Hamada cel de-al treilea suspect, în vârstă de 24 de ani, a plecat în Maroc a doua zi după crimă şi s-a făcut nevăzut. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro