Tânără de 21 de ani, dispărută de 8 zile, după ce familia a despărţit-o de iubită. Partenera ei nu-şi revine din şoc. "Sunt disperată"

+3 click pentru
galerie

Tânără de 21 de ani, dispărută de 8 zile, după ce familia a despărţit-o de iubită. Partenera ei nu-şi revine din şoc. "Sunt disperată" © Captură

O tânără de 25 de ani s-a iubit ca-n filme... cu o fată de 21 de ani. Însă, după doar un an de relaţie, rudele le-au despărţi. E drama pe care o trăieşte Cristina Vasile, tânăra care plânge zi şi noapte după iubita sa. Nu mai ştie nimic de ea şi vrea să o vadă, cu orice preţ, dar familia fetei se împotriveşte, acuză Cristina.

Cu obrajii inundaţi în lacrimi şi cu o voce tremurândă, Cristina îşi strigă iubita... pe stradă. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, iubeşte o fata cu 4 ani mai mică decât ea. Însă dragostea lor este... interzisă de rudele partenerei de 21 de ani. Acestea, acuză Cristina, au luat-o de lângă ea pe cea pe care o consideră jumătatea sa!

Cristina priveşte poza cu iubita sa. E cea mai dragă amintire care i-a rămas, de când fata pe care o alinta bebe nu-i mai este alături. Povestea de dragoste dintre Cristina şi iubita ei a început în octombrie, anul trecut. Iar de atunci, cele două au petrecut clipe de neuitat împreună. Au ieşit la întâlniri, au mers şi în vacanţe una cu cealaltă.

Cristina are amintiri frumoase şi din casa în care au locuit împreună. Cu inima zdrobită, tânară de 25 de ani a dezvăluit la Acces Direct povestea ei de dragoste. În felul acesta, speră că cei care se împotrivesc relaţiei lor le vor lăsa să-şi trăiască iubirea. Însă de 8 zile, Cristina nu şi-a mai strâns iubita în braţe! Cristina a plecat şi în cautarea iubitei sale... Însă nu a reuşit să dea de ea.

"Unde eşti, iubirea mea? Unde eşti, viaţa mea? De ce nu vii la mine, puiul meu? Ştiu că nu poţi, fata mea, că eşti închisă! Am o relație cu femeia asta și sunt disperată, nu mai știu ce să mai fac. Da îi țin poza în mână pentru că o iubesc foarte mult și ea mă iubește la fel de mult. Mari, te iubesc mult, fata mea, și știu că suferi mult acolo unde ești. Şi știu că locul tău e lângă mine, așa ai spus că fără mine nu îți mai vezi viața și niciodata nu o să îți vezi viața cu un bărbat. Te aștept înapoi acasă", a spus Cristina Vasile la "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest