Iubitul Luizei Melencu nu a fost niciodată audiat de procurori! Cei doi s-au despărţit cu o zi înainte de dispariţie

Iubitul Luizei Melencu nu a fost niciodată audiat de procurori! Cei doi s-au despărţit cu o zi înainte de dispariţie © Facebook

Luiza Melencu a trăit o poveste de dragoste timp de aproape jumătate de an cu Alex, un tânăr din localitatea Dobrun. Cu o zi înainte de dispariţie, adolescenta i-a scris un mesaj acestuia în care i-a spus că vrea să pună capăt relaţiei. Cu toate acestea, procurorii nu l-au audiat pe Alexandru. 

Luiza şi Alex Duţu au fost împreună mai multe luni, chiar înainte ca aceasta să fie răpită după ce s-a urcat la ocazia în maşina lui Gheorghe Dincă. Cei doi s-au cunoscut în copilărie şi au crescut împreună, în Italia, mamele lor având o relaţie de prietenie.

Când copiii s-au întors în România, cele două familii au continuat să-şi vorbească, iar anul trecut, înainte de sărbătorile de iarnă, Alex i-a propus Luizei să înceapă o relaţie. Fata a acceptat imediat. 

„Venea pe la noi pe acasă, ne înţelegeam extraordinar. Un copil minunat, adorabil, vesel şi cu mult bun simţ. Până în martie, când eu şi fiul meu am plecat în Italia, la muncă, erau nedespărţiţi. A fost grea despărţirea lor, dar şi-au făcut promisiuni. Vorbeau în fiecare seară, dar Luizei îi era foarte greu să aibă o relaţie aşa, la distanţă”, a declarat mama lui Alex Duţu pentru Adevărul.

În seara de 13 aprilie, înainte de răpire, Luiza Melencu i-a trimis lui Alex un mesaj în care i-a spus că vrea să se despartă, deşi e un băiat bun. Apropiaţii cred că motivul a fost distanţa. Tânărul a fost extrem de supărat după ce a citit mesajul. 

„I-a spus că nu vrea să mai fie împreună, că e băiat bun, dar nu vrea să-l dezamăgească. Probabil nu suporta distanţa, nu ştiu. Alex a fost disperat când a citit mesajul. A doua zi, mama Luizei ne-a sunat şi ne-a spus că e de negăsit. Şi eu, şi Alex am sunat-o continuu ore-n şir, dar degeaba”, a mai declarat Viorica Duţu conform aceleaşi surse.

Cu toate că în acest caz putea fi considerat şi Alex Duţu suspect, mai ales că se despărţiseră cu câteva ore înainte, procurorii nu l-au audiat niciodată pe tânăr. Mama lui Alex a precizat că tânărul a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, care l-a întrebat ce fel de fată este aceasta. Apoi, Alex a fost sunat de procurorii din Capitală şi a fost anunţat că va mai fi căutat pentru a face un video. Doar că, spune mama lui, de atunci nu au mai dat niciun semn.

„Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a continuat femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro